Kullanıcıların hesaplarını tek yerden yönetebileceği Facebook Hesap Merkezi duyurldu - Haberler - indir.com

Kullanıcıların hesaplarını tek yerden yönetebileceği Facebook Hesap Merkezi duyurldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-01 16:30:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Facebook, insanların kendi platformlarındaki hesaplarını tek yerden yönetebileceği Facebook Hesap Merkezi adlı yeni sisteminin duyurusunu yaptı. Yeni özellik olan Hesap Merkezi sayesinde Instagram, Messenger ve Facebook’ta tek bir yerden paylaşım yapabileceksiniz.

Facebook, bünyesinde barındırdığı tüm platformları birbirleri ile entegre etme stratejisini yeni boyutlar kazandırarak sürdürmeye devam ediyor. Sosyal medya devi, yapmış olduğu duyuruda kullanıcıların Facebook, Instagram ve Messenger hesaplarında tek bir yerden paylaşım yapmasını kolaylaştıracak Facebook Hesap Merkezi adlı yeni özelliğini tanıttı.

Facebook, iOS’ta varsayılan mesajlaşma uygulaması olma çabasındaFacebook, iOS’ta varsayılan mesajlaşma uygulaması olma çabasında

Yeni Hesap Merkezi ile beraber tüm hesaplarınıza ayrı ayrı girmeye gerek kalmaksızın tek bir noktadan hikaye ve gönderi paylaşımı yapabilecek, bunun yanı sıra ödeme işlemlerinizi de tek yerden kontrol edebileceksiniz.

Facebook Hesap Merkezi neler sunuyor?

Facebook Hesap Merkezi isimli bu yeni özellik iki amaca hizmet ediyor. Birincisi, bir içeriği tüm hesaplarınıza ayrı ayrı girmeye gerek kalmadan tek bir yerden paylaşarak tüm hesaplarınız üzerinden paylaşmanızı sağlamak. İkincisi ise ödeme bilgilerini kaydetmek. Bu imkan, insanların Facebook ve Instagram üzerinden alışveriş yapmasını hiç olmadığı kadar kolaylaştırmayı hedefliyor. Her iki hizmete de kredi kartı eklemek bazen yorucu ve sıkıcı olabiliyor, işte Facebook Pay senkronizasyonu sayesinde bu yorucu işlemlerden bir nebze de olsa kurtulmak mümkün olacak.

Şirket, kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü Facebook Pay özelliğinin hem Facebook hem de Instagram içinde yapılan ödeme işlemlerinde kullanılacağını ve ödeme bilgilerinin de tek hesapta kaydedileceğini söylüyor. Ayrıca Facebook Hesap Merkezi sayesinde eğer isterseniz profilinizde yer alan ad ve fotoğraf gibi bilgilerinizi de tüm platformlarla senkronize edebileceksiniz. Böylelikle, örneğin Facebook profilinizdeki bir şeyi değiştirdiğiniz zaman otomatik olarak Instagram hesabınızda da değişmiş olacak.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ