Kral Şakir: Macera Adası mobil oyunu yayınlandı - Haberler - indir.com

Kral Şakir: Macera Adası mobil oyunu yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-17 22:00:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Eğitici oyun serileriyle hem çocukların hem de ebeveynlerin beğenisini kazanan Kral Şakir şimdi yep yeni bir seriyle sizlerle buluşuyor.

"Macera Adası" kitabı ve çizgi filmiyle yediden yetmiş yediye herkesin beğenisini toplayan seri artık iOS ve Android platformlarda sevenleriyle buluşacak. "Kral Şakir Macera Adası" mobil oyunuyla olarak yeni bir maceranın kapılarını aralıyor.

Kral Şakir Kodlama Korsanları kutu oyunu çıktı!Kral Şakir Kodlama Korsanları kutu oyunu çıktı!

Android için Kral Şakir: Macera Adası indir

iOS için Kral Şakir: Macera Adası indir

Kral Şakir: Macera Adası oyunu hem Android hem de iOS olarak yayınlandı

Kral Şakir: Macera Adası oyunda oyuncular, dijital karakterlerle ve kostümlerle dolu bir koleksiyonu tamamlamaya çalışırken birbirinden eğlenceli bölümlerle karşılaşacaklar. Her bölümde en uzak mesafeye ulaşmaya çalışacak olan oyunculardan bunu başaranlar yüksek skor puanları kazanacaklar.

Oyunun geliştiricisi Fiber Games’in kurucu ortağı Sinan Akkol “Kral Şakir, Grafi2000 tarafından son derece özenle hazırlanmış bir çizgi dizi; aynı zamanda kitapların yayıncısı Eksik Parça tarafından da aynı özenle kitap serisi haline getirilmiş durumda. Kral Şakir dünyasını benzersiz yapan, her yaştan mizah severin ilgisini çekebilecek kadar kendine has bir üsluba sahip olması. Biz de oyunu geliştirirken bu özenli ve dinamik yapıya sadık kalmak istedik. Oyunun içinde şu anda beş ayrı bölüm var ve bu bölümlerin sunduğu deneyim birbirinden tamamen farklı. Bu bölümlerde oyuncular, mümkün olduğunca uzun süre hayatta en uzak mesafeye ulaşmaya çalışacaklar. Oyuncuların tekrar tekrar açıp oynayabilecekleri bir deneyim sunmak istedik. Bu yıl içinde oyuna yeni bölümler de ekleyeceğiz.” diyerek oyunun çıkışından dolayı son derece heyecanlı olduğunu dile getirdi. 



PAYLAŞ