Konami, ücretsiz eFootball PES 2020 Lite'ı duyurdu - Haberler - indir.com

Konami, ücretsiz eFootball PES 2020 Lite'ı duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-05 20:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler futbol oyunlarından birisi olan eFootball PES 2020’nin ücretsiz oynama versiyonu olan “Lite” versiyonu resmi olarak duyuruldu. eFotball PES 2020 Lite oyunu ise önümüzdeki hafta ile beraber tüm platformlar için çıkışını yapacak. Konami’nin Eylül ayında piyasaya sürmüş olduğu eFotball 2020’nin oynaması ücretsiz olarak Lite sürümü Xbox One, PlayStation 4 ve PC için gelecek. PES 2020 Lite sürümünün hangi özelliklere sahip olacağı henüz bilinmiyor. Ancak geçtiğimiz yılın PES 2019 Lite sürümünde myClub moduna sınırsız erişim hakkın sağlanmıştı. Ayrıca oyunculara Diego Maradona, David Beckham ve Gabriel Batistuta gibi efsanelerle oynama şansı sunulmuştu. Ücretsiz ilk defa eklenen EDIT moduyla ise oyuncular düzenlenmiş verileri kolay bir şekilde kendilerine uygulayabiliyorlardı.

eFootball 2020 Lite Geliyor

PES 2020'ye gelecek ilk yamanın içeriğini açıkladıPES 2020'ye gelecek ilk yamanın içeriğini açıkladı

Yine bu yeni sürümünde ücretsiz modlar ile oyunculara sunulması bekleniyor. Lite versiyonlarda mikro ödeme sistemine sahip ve Konami yeni oyunda satın alma içerikleri de sunacak. Oyun ücretsiz olsa da, şirket oyunculardan oyun içi satın alımlar ile para kazanmayı hedefliyor. Konami şuan için sosyal medya hesapları üzerinden oyuna dair duyuruyu gerçekleştirmiş durumda. Henüz detay bulunmazken, yeni ücretsiz sürümün fragmanı ile beraber oyunun özelliklerine dair bilgilerin de belli olması bekleniyor.

Bakalım yeni eFootball 2020 Lite ile beraber oyunculara ne gibi yeni içerikler ve farklılıklar sunulacak göreceğiz. Ayrıca hangi Avrupa takımlarının oynanabilir olacağı ise belli olmayanlar arasında bulunuyor.



PAYLAŞ