Kahoot! artık Türkçe! Kahoot! Türkçe Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

Kahoot! artık Türkçe! Kahoot! Türkçe Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-23 19:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Kahoot! için yapılan son açıklamada sistemin Türkçe dil desteği aldığı belirtildi.  Yapılan açıklamalar ile birlikte Türkçe deneyimi başlayan Kahoot!’ta hem masaüstünde hem de mobil uygulamada Türkçe olarak kullanım sağlanabiliyor. Yapılan güncelleme sonrasında 10 dilde destek sağlanan Kahoot!,  Türkçe oyun oluşturma, oynama ve paylaşma imkanı sunuluyor.

Kahoot! Türkçe Nasıl Kullanılır?

Türkçe Kahoot! deneyimini yaşamak isteyenlerin öncelikle web sitesinde ya da uygulamada oturum açması gerekiyor.

Oturum açtıktan sonra ise profil simgesinin altında yer alan ayarların takip edilerek dil seçeneklerine ulaşması yeterli.

10 farklı dilin bulunduğu ayarlar bölümünde Türkçe’nin seçilmesi ile birlikte Kahoot!’ta Türkçe deneyimi başlatılabilir.

Web sitesinde kolay bir şekilde Türkçe’ye geçiş yapabilecek kullanıcılar, mobil uygulama için öncelikle uygulama güncellemesini almak zorunda. iOS ve Android işletim sisteminde desteklenen uygulamalarda kullanıcılar için daha kolay bir seçenek sunulmuş durumda. Cihazda varsayılan dil Türkçe olması halinde Kahoot! da otomatik olarak Türkçe ile kullanım sunuyor. Ancak yine de dil sorunu yaşandığı durumlarda masaüstünde olduğu gibi profil ayarlarına ulaşılarak dil seçimi yapılması yeterli.





PAYLAŞ