Juventus Bitcoin’e rakip oluyor - Haberler - indir.com

Juventus Bitcoin’e rakip oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-26 10:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz aylarda C. Ronaldo'yu renklerine katarak adından oldukça sık söz ettiren Juventus kripto para sektörüne adım atıyor. 

Juventus Bitcoin’e rakip oluyor

İtalyan temsilcisi Juventus, kripto para dünyasına adım atarak Bitcon'e rakip olacak. Bildiğimiz üzere kripto paraların değeri gün geçtikçe artıyor. Özellikle son birkaç yıl içerisinde milyonlarca kişi kripto paralara yöneldi. Juventus'da bu sektöre adım atarak Bitcoin'e rakip olacak. Geçtiğimiz aylarda Real Madrid'den Ronaldo'yu kendi renklerine bağlayan Juventus, kripto para dünyasına kendi kripto parasını sürmeye hazırlanıyor. Futbol taraftarları için kurulan sosyal ağ platformunda yatırım yapabilecek olan Fan Token Offering taraftarların kulübe mesaj iletmesini de kolaylaştıracak.

2019'un ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen Fan Token Offering detayları henüz netleşmedi fakat temelde ICO yapısında olacağı söyleniyor. Juventus yetkilisi Giorgio Ricci, "Dünya çapındaki hayran kitlemizle üst düzeyde etkileşim kurmak için yeni fırsatlar sunabileceğimize inanıyoruz." şeklinde açıklama yaptı. Zaten hızla gelişen kripto para sektörüne birçok şirket adım atıyor. Tabi bu Juventus gibi kendi kripto paralarını çıkartmıyor fakat şirketler kripto para madenciliği yapıyor. Kripto para konusunda birçok seçenek bulunuyor. Fakat bunlardan en değerli olanını tahmin edebiliyorsunuzdur. Tabi ki Bitcoin. Amerika'da ihtiyaç sektöründe çalışan bazı şirketler Bitcoin ile ödeme kabul etmeye başladı. Juventus'da bu popüler kripto para birimine rakip olmayı planlıyor.





PAYLAŞ