John Wick Oyun Oluyor - Haberler - indir.com

John Wick Oyun Oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-10 09:07:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

John Wick serisinin merakla beklenen filmi "Parabellum" vizyona girmek üzereyken, John Wick'in macerasının oyun dünyasında da yerini alacağı açıklandı!

Merkezi Amsterdam'da olan Hollandalı Good Shepherd Entertainment tarafından yayınlanacak olan oyunun tasarımlarını Mike Bithell geliştiriyor. Bir strateji formatında olan oyun yakın zamanda filmin severleri ve oyun severler ile buluşacak.

2019 yılında beklenen PC oyunları2019 yılında beklenen PC oyunları

Filmin en son serisi önümüzdeki hafta vizyona giriyor. Film severler, merakla bekledikleri John Wick serisinin yeni filmini sinemada izlerken, oyun severler Good Shepherd'in yayınladığı oyunda John Wick karakterini yönetebilecekler.

Filmin tutkunları, oyunda da bol heyecan, çok çatışma ve aksiyonun yüksek olmasını bekliyor. Ancak Mike Bithell'e göre, John Wick Hex her eylemini önceden planlayan bir karakter. Bu nedenle oyunda da atacağı her adımın önceden planlanması gereken koreografik bir satranç savaşı olacak.

2019 yılında piyasaya sunulacak en iyi 19 oyun!

Filmde olduğu gibi, oyunda da John Wick karakterinin bir dizi düşmanı bulunuyor. Oyuncuların, düşmanları arasındaki en iyi rotayı belirlemek ve en mantıklı saldırı seçeneğini bulmak için stratejik planlama yeteneklerinden yararlanması gerekiyor. John Wick Hex oyununda her hareket, sinematografik  bir etkiye sahip olsa da, Mike Bithell oyunun filmi örnek aldığını ancak özgün bir hikayeye sahip olacağını söyledi.

Filmde izleyenleri oyunculuğu ile büyüleyen ve aksiyon dolu dakikalar yaşatan Keanu Reeves'in, ise oyunla bir ilişkisi olup olmadığı henüz bilinmiyor. Lance Reddick ve Ian McShane ise oyunda sırasıyla Charon ve Winston rollerini üstleniyor. Mike Bithell'in ekibi, oyunda karakteri gerçekçi bir yapıda sunabilmek için filminde John Wick için kullanılan dublörle çalıştığını açıkladı.

John Wick Hex oyunun ise resmi çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Ancak oyunun PC ve MAC versiyonları ile birlikte, daha iyi bir oyun keyfi için konsol seçeneği de sahip olaması bekleniyor.


Microsoft, oyun dünyasına 2019'da damga vuracakMicrosoft, oyun dünyasına 2019'da damga vuracak
2019'un büyük beklenti yaratan 10 oyunu2019'un büyük beklenti yaratan 10 oyunu

PAYLAŞ