JBL'den AirPods'a rakip! - Haberler - indir.com

JBL'den AirPods'a rakip!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-07 16:29:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Taşınabilir hoparlör denince akla gelen ilk markalardan olan JBL, TUNE 220 TWS adını verdiği yeni kablosuz kulaklığıyla AirPods’a rakip oluyor!

Yılın ilk teknoloji fuarı olan CES 2020’den tanıtım haberleri gelmeye hız kesmeden devam ediyor. Tanıtılan ürünler değerlendirildiğinde bu sene kablosuz kulaklık pazarında çetin bir rekabet süreceğini söylemek mümkün. Ve bu rekabet çok güçlü üreticiler arasında yaşanacak.

iPhone ve AirPods için hazırlanan en ilginç aksesuarlardan biri: PopGripiPhone ve AirPods için hazırlanan en ilginç aksesuarlardan biri: PopGrip

Geçtiğimiz senelerin en çok dikkat çeken ses ve ses sistemi ürünlerini piyasaya süren JBL özelliklerle taşınabilir hoparlörleri ile büyük bir başarı elde etti. Bu anlamda sektörde oldukça önemli bir yere sahip olan şirket CES 2020 fuarına katılım sağladı. Fuarda yeni bir ürününü tanıtan şirket bu kez bir hoparlör değil kablosuz kulaklıkla karşımızda. Şirketin TUNE 220 TWS adını verdiği tasarımıyla oldukça şık bir görünüme sahip olan kulaklık özellikleriyle AirPods’un en ciddi rakiplerinden olacak gibi duruyor.

JBL TUNE 220 TWS özellikleri ve fiyatı

Suya Dayanıklı 24 Saat Pil Ömürlü JBL Boombox Tanıtıldı

TUNE 220 TWS adıyla CES 2020 fuarında ilk kez tanıtılan kulaklık oldukça sade bir tasarıma sahip. Çeşitli renk yelpazesiyle kullanıcıların ilgisini çekmeyi amaçlayan TUNE 220 TWS kullanıcılarına ses kalitesi olarak da son derece iyi bir performans sunuyor. Özellikleriyle dikkat çekici olan TUNE 220 TWS fiyatıyla AirPods’u oldukça zorlayacak.

Yüzde yüz şarj edildiğinde kullanıcılarına üç saat kesintisiz kullanım imkanı sunan TUNE 220 TWS’in en önemli özelliklerinden biri de kablosuz şarj olabilen bir kılıfa sahip olması. Tasarım açısından görünümü bozmayan ve kullanımda rahatsızlık vermeyecek şekilde tasarlanan bu kılıf TUNE 220 TWS’in kullanım süresini on altı saate çıkarıyor. Bu açıdan kullanıcılara oldukça iyi bir performans sunan TUNE 220 TWS için belirlenen satış rakamı ise 100 dolar.

JBL LIVE 300TWS özellikleri ve fiyatı

JBL Sporculara Özel Gerçek Kablosuz Kulaklığını Tanıttı

Şirketin bu sene pazara süreceği bir diğer kulaklık modeli ise LIVE 300TWS. Ses düzeyini biraz daha AirPods seviyelerine çıkaran bu cihaz kullanıcılarına yüksek ses ayarında bile kaliteli ve berrak bir ses deneyimi sunuyor. Google Asistan ve Amaon Alexa asistanlarına dahili destek sunan LIVE 300TWS aynı zamanda bir mikrofona sahip.

Mikrofon kısmında gürültü engelleme özelliğiyle kullanıcılarına yüksek performansta bir deneyim sunan LIVE 300TWS IPX5 ile su sıçramalarına karşıda dayanıklı. Tek şarjla dört saat kullanım imkanı tanıyan LIVE 300TWS yine kablosuz şarj kılıfına sahip. Bu kılıfla kullanım süresini on dört saat daha uzatarak on sekiz saate çıkaran JBL LIVE 300TWS için belirlenen fiyat etiketi ise 150 dolar.


AirPods benzeri Oppo Enco Free tanıtıldıAirPods benzeri Oppo Enco Free tanıtıldı
Panasonic kablosuz kulaklık pazarına 3 yeni kulaklık ile damga vuracakPanasonic kablosuz kulaklık pazarına 3 yeni kulaklık ile damga vuracak

PAYLAŞ