iPara genel müdürü Tarık Onat oldu! - Haberler - indir.com

iPara genel müdürü Tarık Onat oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-30 16:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Türkiye’deki tüm kredi ve banka kartlarından sanal ortamda taksitli ve tek çekim ödeme imkanı sağlayan iPara yönetimine üst düzey atama yapıldı. iPara’da Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini başarıyla yürüten sektörün en deneyimli isimlerinden Tarık Onat, Genel Müdürlük görevine getirildi.

E-ticaret alanında sunduğu çözüm odaklı, gelişmiş servisleriyle hizmet vermekte olan iPara’nın genel müdürlük görevine sektörün başarılı ismi Tarık Onat getirildi. Tarık Onat artık şirketin vizyonu doğrultusunda hedeflerin hayata geçirilmesi için tüm operasyonlara liderlik edecek.

Tarık Onat kimdir?

1976 yılında dünyaya gelen Tarık Onat, eğitimini “Yıldız Teknik Üniversitesi Yüksek Endüstri Mühendisi” olarak tamamlamıştır.  İş hayatına “Garanti Bankası”nda başlayan Tarık Onat, “Garanti Ödeme Sistemleri”, “TEB”, “Aktifbank”, “Asseco”, “MasterCard” gibi önemli ulusal ve uluslararası şirketlerde üst düzey yönetici olarak görev yapmıştır. 2019 senesinin Ağustos ayından bugüne dek iPara’da Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Tarık Onat, 22 yıllık sektör tecrübesiyle önemli projelerde yer almış ve özellikle POS ve ön ödemeli kart dünyasındaki çalışmalarıyla “Paybefore”, “Efma” gibi platformlarda Türkiye’yi başarıyla temsil ederek bağlı bulunduğu kurumlara çeşitli ödüller kazandırmıştır.





PAYLAŞ