Islak imza zorunluluğunun kaldırıldığı günümüzde pek çok elektronik imza uygulaması kullanıcılara sunulmaya devam ediyor. Hem farklılığı hem de kullanım kolaylığıyla ön plana çıkan e-imza uygulaması PandaDoc da bunlardan birisi.

Sade arayüzüyle her seviyeden iPad kullanıcısının kolaylıkla kullanabileceği PandaDoc, tabletiniz üzerinden oluşturabileceğiniz ve tamamen yasal geçerliliği olan e-imza ile anlaşma, iş sözleşmeleri ve çeşitli belgeleri e-imza ile imzalamanızı kolay hale getiriyor.

PandaDoc

DropboxGoogle Drive ve OneDrive gibi bulut depolama servisleriyle de uyumlu bir şekilde çalışabilen uygulama ayrıca imzaladığınız dökümanları tek ya da birden fazla alıcıya göndermenizi de sağlıyor.

Uygulama üzerinden e-imza oluşturmak için tek yapmanız gereken ihtiyacınız olan döküman için widget eklemek. Alıcıları seçtikten sonra karşınıza çıkan ekran içerisine tabletinizin dokunmatik ekranını kullanarak imza atmak.

İmza için kullanacağınız kalem rengine de karar vermenizi mümkün kılan PandaDoc ile imzanızı doğru bir şekilde atana kadar deneme yapabilirsiniz.

3 dökümana kadar ücretsiz e-imza imkanı sunan PandaDoc‘u aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPad cihazınıza indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan PandaDoc tanıtım videosu‘nu izleyebilirsiniz.

PandaDoc Tanıtım Videosu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir