iOS 14 beta sürümünün Türkiye'de yayımlanacağı tarih belli oldu - Haberler - indir.com

iOS 14 beta sürümünün Türkiye'de yayımlanacağı tarih belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-15 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple’ın bu yıl sanal olarak gerçekleştireceği etkinlik WWDC20’nin yaklaşması ile beraber detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Buna göre şirketin iOS 14’ün ilk betasını çıkarması beklenen etkinlik 22 Haziran tarihinde gerçekleşecek. Bu yeni yazılımın ülkemizde aktif olmasının ise 22 Haziran saat 22.00 sularında olması bekleniyor. Tüm dünyayı etkisi altına almaya devam eden koronavirüs salgını, birçok yerde dengeleri bozmuş durumda. Normalde bu yıl içerisinde gerçekleştirilmesi beklenen etkinlikler, salgın sebebiyle ertelenmek veya internet ortamından yapılma durumunda kaldı. Birçok iptal edilen etkinlikler bile olurken, sanal ortamda yapılmasına karar verilen etkinliklerden biriside Apple’ın WWDC20 etkinliği oldu. Etkinliğe az bir zaman kala heyecan daha da arttı diyebiliriz.

Yıllar sonra ilk defa sanal bir ortamda gerçekleştirilecek olan WWDC etkinliği, 22 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Etkinliğin geliştiriciler açısından büyük bir önemi bulunurken, WWDC20 sona erdikten kısa süre sonra iOS 14’ün ilk betası geliştirici cihazlarında yer alabilecek. Zaman farkından ötürü ise iOS 14’ün ilk betasının Türkiye’de 22 Haziran 22.00’da çıkması bekleniyor.

Apple iOS 3.5 güncellemesi için kritik bir karar aldıApple iOS 3.5 güncellemesi için kritik bir karar aldı

iOS 14 Beta 1 Türkiye çıkış tarihi belli oldu

Teknoloji severler tarafından merakla beklenen WWDC20’nin programı geçtiğimiz günlerde resmi olarak açıklanmıştı. Açılış yaptıktan sonra Apple’ın yazılımlarının yeni güncellemelerinin detaylarından bahsedilecek. Geliştiriciler merkezinde planlanan bu oturum, Apple’ın geliştiricilere özel uygulama ve sitesinden takip edilebilecek. Apple’ın bu dev organizasyonu sadece bunlarla sınırlı kalmayıp, şirketin düzenlemiş olduğu birçok mühendislik ve tasarım oturumun da etkinlik ile hayat bulmuş olacak.

Günlük olarak bu oturumlar içerisinde Apple mühendisleriyle yapılan konuşmalar da bulunacak. Apple Developer Forums’un da etkinlik esnasında açık kalacağı şirket tarafından belirtilerek geliştiricilerden gelen soruları olabildiğince yanıtlamaya çalışacak. 22 Haziran saat 20.00’da başlayacak olan etkinlik 26 Haziran’a kadar devam edecek.


iOS 13.6, iPadOS 13.6 ve tvOS 13.4.8 Beta 2 yayımlandıiOS 13.6, iPadOS 13.6 ve tvOS 13.4.8 Beta 2 yayımlandı
Yerel ödeme platformu Payguru, Helios Investment Partners destekli TPAY MOBILE tarafından satın alınıyorYerel ödeme platformu Payguru, Helios Investment Partners destekli TPAY MOBILE tarafından satın alınıyor

PAYLAŞ