İnternet yokken yakın çevrenizle iletişim kurmanızı sağlayan uygulama: Bridgefy - Haberler - indir.com

İnternet yokken yakın çevrenizle iletişim kurmanızı sağlayan uygulama: Bridgefy

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-27 09:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

 

Sohbet uygulaması denildiği anda akla ilk olarak elbette ki WhatsApp uygulaması geliyor. Yıllardır hayatımızda olan milyonlarca kullanıcıya sahip olan WhatsApp, halihazırda beğenilen bir uygulama olmasına rağmen internetsiz ortamda kullanılmıyor olması oldukça ciddi bir sorun. Bunun farkına varan geliştiriciler çevrimdışı olduğunuzda da WhatsApp işlevi gören bir uygulama geliştirdiler. Hem Android hem de iOS platformlarında çalışan Bridgefy uygulaması, internet olmadığı taktirde belirli bir mesafeye kadar Bluetooth özelliğini aktif hale getirerek kullanabileceğiniz son derece başarılı bir sohbet uygulamasıdır. 

Deprem Uygulamasını 9bin kişi indirdiDeprem Uygulamasını 9bin kişi indirdi

FireChat ile İnternet Bağlantısı Olmadan Mesajlaşın

İnternet yokken yakın çevrenizle iletişim kurmanızı sağlayan uygulama

İnternet bağlantısı olmadan da arkadaşlarınızda ya da ailenizle iletişim kurabileceğiniz Bridgefy uygulaması, bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda çevrimdışı çalışma özelliğine de sahiptir. Uygulamayı kullanırken bir kaç farklı modu kullanarak içeriklerden faydalanmanız mümkündür. Person modunda, Bluetooth bağlantınızı açın ve yaklaşık olarak 100 metre uzaklıktaki arkadaşlarınız ile çevrimdışı bir şekilde sohbet edin. Mesh modunda, ortada bulunan ve aynı zamanda Bridgefy uygulamasına sahip olan kullanıcılar ile bağlantı kurarak 330 fitten fazla mesafeden sohbet edebilirsiniz. 

İçinde bulunduğumuz teknolojik dünyaya son derece uygun olan Bridgefy uygulaması üzerinde mesajlarınız güvenli bir sistem üzerinden gönderilir. Bağlantı kurduğunuz ve konum olarak ortada yer alan kişiler mesajlarınıza erişim sağlayamaz. Yukarıda saydığımız modların yanı sıra Broadcast Modunu da kullanabilirsiniz. Bu mod ile beraber Broadcast seçeneğine gidin ve çevrenizde Bridgefy uygulamasını kullanan kullanıcılar ile aynı anda rehberinizde yer almasa bile aynı anda birden fazla mesaj gönderebilirsiniz. Kullanım seçenekleri ile WhatsApp uygulamasına benzerlik gösteren Bridgefy uygulaması yakın zaman içerisinde popülerlik elde edecek gibi gözüküyor. 

Uygulamanın çevrimdışı modu ile internet bağlantınız olmadan da dünyanın her yerinde aynı anda bağlantınız olduğu taktirde iletişim kurabilir ve sohbet edebilirsiniz. Yenilikçi yapısı ve sunduğu özellikler ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Bridgefy, Bluetooth üzerinden bağlantı kurarak güvenli bir sistem üzerinden sohbet edeceğiniz başarılı bir uygulamadır. 

 


FireChat ile İnternet Bağlantısı Olmadan MesajlaşınFireChat ile İnternet Bağlantısı Olmadan Mesajlaşın
AFAD Üzerinden Deprem Sorgulama Nasıl Yapılır?AFAD Üzerinden Deprem Sorgulama Nasıl Yapılır?
Loon Peru Depreminden 48 Saat Sonra Bölgeye İnternet Erişimi SağladıLoon Peru Depreminden 48 Saat Sonra Bölgeye İnternet Erişimi Sağladı

PAYLAŞ