İnternet üzerinden para kazanabileceğiniz uygulamalar - Haberler - indir.com

İnternet üzerinden para kazanabileceğiniz uygulamalar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-27 11:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Günümüz koşullarında çoğu birey ek bir gelire ihtiyaç duyuyorlar. Pandemi sürecinin etkisi ve temel ihtiyaç ürünlerindeki fiyatların artış göstermesi ile birlikte kazanılan paralar ailelere ve bireylere yetmiyor. Bu şartlarda en kolay ve en rahat para kazanmanın yolları tercih ediliyor. Biz de bu yazımızda sizler için ek bilir gelir olabilecek mobil uygulamaları derledik.

Listemizde yer alan bu 6 uygulama sizlere çeşitli işlemler karşılığında küçük de olsa bir gelir sağlayacaktır. 

İnternet üzerinden para kazanabileceğiniz 6 mobil uygulamaİnternet üzerinden para kazanabileceğiniz 6 mobil uygulama

Bounty

Bounty uygulaması ile sizlere sunulan görevleri gezerek ya da oturarak istenilen şekilde tamamladığınız zaman görevlerin karşılığı olan miktarlardaki paraları kazanabilirsiniz. Türkçe dil desteği sunan Bounty uygulaması popüler para kazandıran uygulamaların başında geliyor.

Android için Bounty indir

iOS için Bounty indir

Money App

Para kazandıran uygulamalardan bir tanesi olan Money App isimli Android tabanlı uygulamalardan birisi. Android versiyonunun yanı sıra iOS işletim cihazlı cihazlar için de kullanıma açık olan Money App isimli uygulamanın kullanıcı yorumları son derece yüksek.

Android için Money App indir

iOS için Money App indir

Oyna Kazan

Bu uygulama canlı bilgi yarışması şeklinde para kazandırıyor. Türkiye'nin en fazla para kazandıran canlı bilgi yarışması olarak bilinen Oyna Kazan programı, ödül dağıtımını yarışma boyunca son 1 kişi kalıncaya kadar sürdürüyor.

Android için Oyna Kazan indir

iOS için Oyna Kazan indir

Yandex Toloka

Yandex Toloka işin aslına bakılırsa bir görev uygulaması. Fakat Yandex Toloka'yı diğer görev uygulamalarından farklı kılan bir özelliği bulunuyor. Kolay görevler ile çok para kazandırması.

Android için Yandex Toloka indir

iOS için Yandex Toloka indir

Foap

Foap uygulaması çektiğiniz fotoğrafları satarak para kazanabileceğiniz bir mobil uygulama. Akıllı telefonunuz ile çekmiş olduğunuz fotoğrafları yükleyerek satın almak isteyen firmalara çekmiş olduğunuz bu fotoğrafları satabilirsiniz.

Android için Foap indir

iOS için Foap indir

Sweatcoin

Sweatcoin uygulamasını kullanan herkes günlük olarak atmış oldukları adımlar ile ödüllendiriliyorlar. Yani sizi hem formda tutmaya yarayan hem de ara kazanarak motivasyonunuzu artıran bir uygulama.

Android için Sweatcoin indir

iOS için Sweatcoin indir



PAYLAŞ