Instagram'ın en çok beğenilen fotoğrafı bir YUMURTA! - Haberler - indir.com

Instagram'ın en çok beğenilen fotoğrafı bir YUMURTA!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-14 17:33:54
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Sosyal medya platformlarının en popüleri olan Instagram, en beğenilen fotoğrafı yumurta oldu. 4 Ocak tarihinde Instagram üzerinden paylaşılan yumurta görseli, Birleşik Devletleri'in en ünlü ismi olan Kylie Jenner'ın paylaşımını geçmeyi başararak, en çok beğenilen Instagram görseli olmayı başardı. 

2019'un 4 Ocak tarihinde world_record_egg, Dünya Rekoru Yumurta isimli hesabı üzerinden paylaşılan, arka tarafında beyaz mı beyaz bir arka plan olan önüne yerleştirilmiş sade bir yumurta görseli, ilk etapta hiç kimsenin ilgisini çekmeyi başarmamıştı. Daha sonrasında ise çreşitli sosyal medya siteleri üzerinden paylaşılmaya başlanan rekor denemesi, bugün sabahleyin hedeflenen rekor sayıya ulaşmayı başardı. Beğenme rekoru kıran bu yumurta, 2018 yılının 6 Şubat tarihinde Kylie Jenner'ın yeni doğan bebeğinin bulunduğu ve aynı zamanda 18.1 milyon beğeni alan o fotoğrafı geçerek, yılın en çok beğeni alan fotoğrafı oldu. 

2018 Instagram kabarcıklarınızı oluşturdunuz mu?2018 Instagram kabarcıklarınızı oluşturdunuz mu?

Instagram'da yanlış bilinen 4 şey

23 milyon beğeni aldı

TSİ 09.30 civarında 23 milyon beğeni alan sade yumurta fotoğrafı, Jenner’ın 7 milyon beğeni üzerine çıkmayı başardı. Dünya rekorunun internet sitelerine haber olmaya başlaması ile beraber muhtemelen beğeni sayısıda her geçen gün biraz daha artacaktır. O paylaşımı takip eden okurlarımız, yumurta fotoğrafının sadece 13 Ocak tarihinde 4 milyondan fazla beğeni aldığını da bilirler. Yumurta fotoğrafı ve Kylie Jenner'da hemen sonra 13.3 milyon beğeni almaya hak kazanan Justin Bieber'ın Hailey Baldwin ile nişanlandığını gösteren fotoğraf 3. sırada yerini alıyor. Listenin 4. sırasında yerini alan gönderi ise silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybeden XXXTentacion'ın ölmeden hemen önceki son fotoğrafı yer alıyor. Son olarak listenin 5. sırasında ise yine Kylie Jenner'ın kızının olduğu 2. bir fotoğraf yerini alıyor. 


Instagram’da Geri Sayım Sayacı Nasıl kullanılır?Instagram’da Geri Sayım Sayacı Nasıl kullanılır?
Instagram Çoklu Hesaba Paylaşım Desteği GeldiInstagram Çoklu Hesaba Paylaşım Desteği Geldi
Instagram, paylaşımları birden fazla hesapta yayınlamaya izin verecekInstagram, paylaşımları birden fazla hesapta yayınlamaya izin verecek

PAYLAŞ