Instagram'daki İşletme Kullanıcı Sayısı 25 Milyona Ulaştı! - Haberler - indir.com

Instagram'daki İşletme Kullanıcı Sayısı 25 Milyona Ulaştı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-05 14:50:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Donanım

 

Instagram, gün içerisinde 25 milyon işletme hesabına ulaştığını duyurdu. Temmuz ayından itibaren 10 milyonluk bir artış göstermiş olan işletme topluluğu fazlalıkla küçük işletmelerden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra ile her gün 200 milyon kullanıcı Instagram'da en az bir adet işletme hesabını ziyaret etmektedir ve bu ziyaretçilerin üçte ikisini markayı henüz takip etmeyenler oluşturmaktadır.

 

Instagram, görselliğinin yanı sıra da markalara yaratıcı içerik yaratma fırsatı da vermesi ile birlikte işletmeler için bir vitrin haline geldi. Hatta Instagram'daki küçük işletmelerin üçte biri markalarını Instagram'ı kullanarak büyüttüğünü söylemektedir.


Instagram ayrıca 2018 yaklaşır iken küçük işletmeler için ipuçlarını da paylaştı:

-İçeriklerinizin etkileşimini artırmak amacı ile video ya da çoklu fotoğraf veya video içeren formatları denemenizde fayda var.

-Daha fazla kitleye ulaşmak için hashtag ve konum etiketi kullanabilirsiniz. Instagram'ın hashtag ve konum sayfaları, ilgili gönderi ve hikayeleri barındırıyor.

-İşletme İstatistiklerini inceleyerek hangi içeriklerinizin en fazla etkileşimi aldığını öğrenebilirsiniz.

-Instagram Hikayelerde yeni formatlar ve güncellemeleri deneyerek yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.

 

Instagram'ın küçük işletmeler için hazırlamış olduğu ipuçlarının tamamı https://business.instagram.com/a/toolkit adresinde yer almaktadır.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ