Instagram'da en çok paylaşılan şehir Antalya oldu! - Haberler - indir.com

Instagram'da en çok paylaşılan şehir Antalya oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-24 17:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sosyal medyanın özellikle yaz mevsiminde vazgeçilmez mekanı olan Instagram platformunda en çok paylaşım yapılan şehir ülkemizin en popüler turistik bölgesi olan Antalya şehri oldu. Günümüzde kullanıcılar her anlarını sosyal medyaya aktarmaları ile yaşamlarını sürdürüyorlar. Özellikle hikayeler özellikleri ile beraber artık her an hikaye paylaşımları gerçekleştiriliyor. Sosyal medyada tanınmak, marka olmak veya fenomen olmak için yoğun bir kullanıma sahip olmanız gerekiyor. Bu noktada ise gidilen mekanlar, etiketler ve konum bilgileri önemli faktörler olarak karşımıza çıkıyor. Instagram platformu sayesinde birçok mekan, şehir ve ülkeler kendi reklamlarını istemeden yapmış oluyorlar. Şimdi ise bu isimlerden birisi ise Antalya oldu diyebiliriz.

Instagram’ın En Popüleri Antalya Oldu

Instagram kısa süreliğine çöktü!Instagram kısa süreliğine çöktü!

Instagram tarafından aktarılan verilere göre hakkında en fazla paylaşım gerçekleştirilen şehir Antalya oldu. Antalya’nın hemen arkasında ise lüks mekanları ve bölgesi ile dikkat çeken İbiza geliyor. Antalya uzun yıllardır ülkemizin en popüler ve önde gelen turistik mekanı olarak bilinirken, şimdi ise sosyal medya paylaşımlarında zirveye oturmuş durumda. Instagram’da kullanılan konum etiketlerinde zirveyi Antalya kapmış durumda. Özellikle kullanıcılar tatil planları yaparken sosyal medya üzerinde konum ve etiket incelemeleri yapıyorlar. Bu noktada ise kullanıcıların yapmış oldukları paylaşımlar oldukça önemli bir rol oynuyor.

Antalya bu noktada 20 milyonun üzerinde paylaşım rakamı ile zirvede bulunurken, 15 milyon ile İbiza takip ediyor. Bodrum ise 9 milyon seviyesinde bir paylaşıma sahip durumda.  


Instagram'da beğeni gizleme özelliği aktif!Instagram'da beğeni gizleme özelliği aktif!

PAYLAŞ