Instagram'da 6 kişi aynı anda görüntülü konuşabilecek - Haberler - indir.com

Instagram'da 6 kişi aynı anda görüntülü konuşabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 16:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde "Görüntülü Konuşma" özelliğini kullanıma sundu. Bu görüntülü konuşma özelliği Instagram kullanıcıları tarafından oldukça beğenildi. Fakat bu özelliğin sadece 4 kişiye kadar destek veriyordu. Artık bu sayı arttırıldı ve Instagram'da 6 kişi aynı anda görüntülü konuşabilecek.

Instagram'da 6 kişi aynı anda görüntülü konuşabilecek

Haziran ayında kullanıma sunulan Görüntülü Konuşma özelliği kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmişti. Fakat bu özellik sadece 4 kişi tarafından kullanılabiliyordu. Instagram özelliği biraz daha geliştirerek bu kişi sayısını 6'ya kadar yükseltti. Bugün yayınlanan bir güncelleme ile bu özelliği güncelleyen Instagram, 6 kişi ile beraber görüntülü görüşme yaptırabilecek. Rakip uygulamaların yanı sıra hala az sayıda olsa da hiç yoktan iyidir. Instagram, görüntülü görüşme sırasında uygulama içinde gezinebilmenize ve farklı sayfaların gönderilerine erişebilmenize olanak sağlıyor. Bu sayede arkadaşlarınızla herhangi bir görüşme yaparken Anasayfa ve Keşfet kısmında rahatça gezebilirsiniz. Apple tarafında ise FaceTime ile görüntülü görüşme özelliği genişletilebiliyor. FaceTime sayesinde görüntülü görüşme özelliği 32 kullanıcıya kadar genişleyebiliyor.

Instagram'da Nasıl Mavi Tik Alınır?Instagram'da Nasıl Mavi Tik Alınır?

iOS 12 ile gelmesi beklenen bu özellik, beta programına devam ediyordu. Şu an itibariyle de beta aşamasında olan iOS 12.1 cihazlarda yerini alacak. Görüntülü Görüşme özelliği neredeyse tüm Instagram kullanıcıları tarafından beğenilen bir özellik. Oldukça sık kullanıldığını da belirtmekte fayda var.


İlgili uygulamalar
Instagram zorbalığa karşı savaşta güçleniyorInstagram zorbalığa karşı savaşta güçleniyor
Instagram Hesabınız Bu Özellik İle Daha Güvenli OlacakInstagram Hesabınız Bu Özellik İle Daha Güvenli Olacak
Instagram'a Otomatik Engelleme Özelliği GeliyorInstagram'a Otomatik Engelleme Özelliği Geliyor

PAYLAŞ