Instagram'a Yeni Kolaj Özellikleri Geliyor - Haberler - indir.com

Instagram'a Yeni Kolaj Özellikleri Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-21 13:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler fotoğraf ve video paylaşma platformu Instagram, her geçen gün birbirinden farklı yenilikler ile kullanıcılarının kullanımlarını zenginleştirmeye devam ediyor. Mevcut özelliklerin yanı sıra aynı zamanda yeni özellikler ile zenginleştirilen Instagram, kullanıcılarına diğer sosyal medyalarda yer alan her bir özelliği bünyesinde barındırıyor. Facebook'un sahip olduğu Instagram, şu günlerde kullanıcıların beğenisine sunulacak olan bir özellikler üzerinde çalışma yapıyor. 

Söz konusu bu özellikler arasında en çok dikkat çekenlerden biri ise popüler sosyal medya platformu Instagram 'ın geçmişte kullanıcılarına sunduğu fakat sonrasında bilinmeyen bir sebepten ötürü kaldırmış olduğu 'Stop Motion' oldu. Kullanıcıların vazgeçilmez sosyal medya platformlarından biri olan ve Facebook bünyesinde yer alan Instagram'a yepyeni özellikler geliyor. Söz konusu bu özellikler şu an için test aşamasında olup yapılan testlerin olumlu sonuç vermesi ile beraber kullanıcılara sunulacak. 

Instagram Gönderilerinde Yorumlar Nasıl Devre Dışı Bırakır?Instagram Gönderilerinde Yorumlar Nasıl Devre Dışı Bırakır?

Instagram yeni özelliklere kavuşuyor

Sosyal medya platformu Instagram'ın test sürecinde olan yeni özelliklerinden en dikkat çekeni Stop Motion olarak karşımıza çıkıyor. Bu özellik aslında daha önce de Instagram bünyesinde bulunan özellikler arasındaydı fakat sonrasında ise bilinmeyen bir sebepten dolayı bu özellik Instagram'dan kaldırılmıştı. Söz konusu bu özellik, bir süre önce Instagram kullanıcılarına sunuldu fakat sonrasında ise nedeni bilinmeyen bir bir durumdan dolayı platformdan kaldırıldı. Stop Motion özelliği ile beraber kullanıcılar, belirlenen süre boyunca kayıt yapabiliyor, yapmış odluğu kaydı durdurabilir ve sonrasında ise bu kayda devam edebiliyorlar. Bu özellik kullanılarak çekilen içerikler sonucunda ortaya hareketliymiş gibi görünen görüntüler çıkıyor ve bu görüntüleri de takipçileri ile paylaşabiliyorlardı. 

Aslında bu özellik kulağa son derce hoş gelen sonuçlar sunuyor. Fakat nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı Stop Motion özelliği, Instagram'dan kaldırılmıştı. Şu an test aşamasında olan bu özellikler kullanıcıları sevindirecek sonuçlar sunuyor. Sosyal medya devi Instagram, bu özelliğin işlevselliğini biraz daha artırarak kullanıcılarına daha kullanışlı bir şekilde sunmaya hazırlanıyor. Hikayeler içerisinde kullanılacak olan bu özelliğin kaydı 10 kere durdurmak üzere mümkün olacak. Şu an test aşamasında olan ikinci özellik ise, biraz daha farklı tasarlama seçeneklerine ile beraber karşımıza çıkıyor. Instagram üzerinde IGTV sistemi ile paylaşılan videoların, Facebook üzerinde daha rahat bir şekilde paylaşılması için arayüz baştan yaratıldı. Bu yenilik sayesinde Instagram kullanıcıları IGTV videolarını kolaylıkla Facebook üzerinde de paylaşabilecekler. 

Instagram kullanıcıların kullanımlarını zenginleştirmek adına birbirinden farklı özellikler ile her geçen gün kendini yenilemeye devam ediyor. Şu günlerde de yeni özellikler üzerinde çalışan platform kullanıcıların farklı seçenekleri değerlendirerek hikayelerini ya da paylamış olduğu diğer ögeleri farklı seçenekler ile zenginleştirecektir. Halihazırda gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan Instagram, farklı seçenekleri ile de kullanıcılarını memnun ediyor ve her geçen gün daha da zengin içerikler ile karşımıza çıkıyor. Sizde Instagram kullanıcısıysanız yeni gelen özellikler ile sosyal medyanızı daha da profesyonel bir şekilde kullanabilirsiniz. Her iki özellik de kullanıcıların en beğenilecek seçenekleri arasında yer alacak. 


Instagram Tüm Dünyada Aynı Anda ÇöktüInstagram Tüm Dünyada Aynı Anda Çöktü
Instagram Arama Geçmişini Silme İşlemleri Nasıl Yapılır?Instagram Arama Geçmişini Silme İşlemleri Nasıl Yapılır?
Instagram, Hesap Güvenliği İçin Yeni Adımlar AtıyorInstagram, Hesap Güvenliği İçin Yeni Adımlar Atıyor

PAYLAŞ