Instagram’a sesli sohbet odaları özelliği geliyor! - Haberler - indir.com

Instagram’a sesli sohbet odaları özelliği geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-01 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Son günlerde sık sık adından söz ettiren ClubHouse, Instagram'ın radarına takıldı. Şöyle ki Instagram bugünlere gelene kadar birbirinden farklı uygulamaların özelliklerini kendi bünyesine katarak kullanıcılar tarafından beğeni kazanmayı başardı. 

Şu an için sadece iOS kullanıcıların birbirini davet ederek sohbet edebildikleri ClubHouse, her geçen gün daha fazla adından söz ettiriyor. Kendini ses temelli sosyal ağ olarak tanımlayan ClubHouse, sadece davetiye usulü ile  görüşmelere dahil olabileceğiniz bir platformdur. Bu özelliği ile, Facebook, Instagram, Twitter gibi platformlardan çok daha farklı bir deneyim sunan ClubHouse, son zamanların en popüler platformu olmaya adaydır. Yıllar önce sadece fotoğraf uygulaması olarak kullanılan Instagram zaman içerisinde farklı uygulamaların özelliklerini de alarak bambaşka bir hal aldı. 

Ses temelli sohbet uygulaması; Clubhouse!Ses temelli sohbet uygulaması; Clubhouse!

Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformu olan Instagram, ilk zamanlardan bu yana Vine’dan sonra video, Snapchat’ten sonra story, Tiktok’tan sonra da reels özelliği bünyesine kattı. Bu sayede bugünkü halini alan platform şimdi de ClubHouse'un sesli sohbet odakları özelliğini bünyesine katabilir. Konuyla ilgili olarak kesin bir haber yoktur fakat gelecek günlerde daha detaylı bilgilerin gelmesi bekleniyor. 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ