Instagram'a görüntülü ve sesli arama desteği gelebilir - Haberler - indir.com

Instagram'a görüntülü ve sesli arama desteği gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-02 22:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Instagram ve Instagram Direct Android uygulamalarında keşfedilen yeni dosyalar Instagram için yeni biz özelliğin sinyallerini veriyor.  Uzun zamandır konuşulan görüntülü ve sesli arama özelliği yakında kullanıcı ile buluşacak. Görüntülü ve sesli arama desteğinin işaretleri, uygulamaların APK'sındaki çeşitli imaj dosyalarında görülüyor.  Geliştiriciler yeni bir özelliği uygulamaya koymadan evvel bu tip dosyaları yerleştirmeyi tercih edebiliyor. Bu da Instagram'a  gelmesi beklenen bu özelliklerin artık zamanının yaklaştığını bildiriyor.

Onlarca sosyal medya uygulaması var ve bunların hepsinin farklı özellikleri öne çıkıyor, fakat uygulamalarının birbirinden aldığı bu özellikler farklı olmalarının önünde bir engel teşkil etmez mi' örneğin Instagram'ın en büyük rakibi olarak nitelendirilen Snapchat'te halihazırda görüntülü ve sesli arama özelliği bulunuyor. Instagram bu hamlesi ile en büyük rakibi ile arasındaki son farkları da kapatmış olacak. Snapchat'de  üç yıldır kullanımda olan sesli ve görüntülü arama özelliği çok talep görmese de varlığını sürdürüyor.  Facebook'ta yürütülen sosyal medya platformu olma güdüsü Instagram'a da uygulanıyor. Popüler uygulamaların en belirgin özellikleri alınarak diğerlerine ihtiyaç bırakmadan kullanımı artırma hedefleniyor.

Konu ile alakalı olarak herhangi bir bildirim olmasa da en kısa zamanda görüntülü ve sesli görüşme uygulamasının kullanıma açılması bekleniyor. Muhtemelen şuanda son denemeler yapılıyor ve özelliği en iyi şekilde kullanıma hazırlamayı hedefliyorlardır. Herhangi bir aksaklık olmaması durumunda çok kıza bir zamanda kullanıcısıyla buluşacaktır.

 





PAYLAŞ