Instagram yoluna Adam Mosseri kaptanlığında devam edecek - Haberler - indir.com

Instagram yoluna Adam Mosseri kaptanlığında devam edecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-02 11:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Instagram'ın kurucuları olan Kevin Systrom ve Mike Krieger geçtiğimiz haftadan itibaren sosyal ağdan ve çatı şirket olan Facebook'tan ayrılılık kararı almışlardı. Facebook çıkan bu iki yöneticinin yerini doldurmak için zaman kaybetmedi. Sosyal medya devi tecrübeli yöneticilerinden Adam Mosseri'yi Instagram CEO'luğuna getirdi.

Instagram yoluna Adam Mosseri kaptanlığında devam edecek

Instagram'ın yeni kaptanı Mosseri, Instagram'ın çıkan kurucularının da desteğini almış gibi gözüküyor. Systrom ve Krieger, yaptıkları açıklamada Mosseri hakkında Instagram'ın topluluğunu derinlemesine anlayabileceğini belirtti. Ayrıca Instagram kurucuları, "Bizim için en önemli şey topluluğumuzu, yani hepinizi, önde ve merkezde tutmak. Adam’ın bu değerleri koruyacağına ve Instagram’ın yükselişini sürdüreceğine inanıyoruz." şekilde de bir açıklama yaptı. Mosseri geçtiğimiz mayıs ayında Instagram'da üründen sorumlu başkan yardımcılığı olarak görev yapıyordu. Daha da öncesinde Facebook'tan Haber Kaynağı'ndan sorumlu olan bu tecrübeli Mosseri, asılsız haberlere karşı savunmada ön saflarda yer almıştı. 2008 tarihinden bu yana Facebook bünyesinde görev yapan Mosseri, şirketin Facebook Home gibi mobil girişimleri de olmuştu.

Instagram, Retweet Benzeri Bir Özellik Geliştiriyor!Instagram, Retweet Benzeri Bir Özellik Geliştiriyor!

Mosseri'nin Instagram CEO'luğuna yükselmesine dair haberler, Systrom ve Krieger'in ayrılığından kısa bir süre önce gündeme gelmişti. Mosseri'nin mayıs ayında Instagram'a gelişinin temelinde Facebook ve Instagram arasındaki entegrasyonu kuvvetlendirme isteğiydi. Facebook, klasik anlayışını Instagram üzerinde hakim kılması muhtemel olan bu sürecin neler getireceğini zaman ilerledikçe göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Instagram’a GIF desteği geliyor!Instagram’a GIF desteği geliyor!
Instagram'a Yeniden Paylaşma Özelliği GeliyorInstagram'a Yeniden Paylaşma Özelliği Geliyor
Instagram'a Bir Yeni Gönderi Özelliği Daha GeliyorInstagram'a Bir Yeni Gönderi Özelliği Daha Geliyor

PAYLAŞ