Instagram Yerleşim özelliği ile hikayelere kolaj eklenebilecek - Haberler - indir.com

Instagram Yerleşim özelliği ile hikayelere kolaj eklenebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-18 19:44:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, geliştiriciler tarafından yeni özellikler kazandırılmaya devam ediliyor. Şimdi ise şirket “Yerleşim“ olarak adlandırdığı yeni bir özelliğini kullanıcılarına sundu. Instagram’ın bu yeni özelliği ile beraber kullanıcılar hikayelerine kolajlar ekleyebilecek. Dünyanın en popüler sosyal medya sitesi olan Instagram, hikaye bazlı yeniliklerini sürdürüyor. Geliştirici ekip, her geçen gün yeni bir özellik daha sunarken, şimdi ise mobil uygulamasını yeniden güncelledi ve hikayeler bölümüne önemli bir özellik daha kazandırdı. Söz konusu özellik ile beraber tek bir hikayeye artık 6 fotoğrafa kadar ekleme yaparak bir kolaj oluşturabileceksiniz.

Instagram Hikayelere Kolaj Özelliği Geldi

Instagram profilinizi korumalı hale getirecek 4 gizlilik ayarıInstagram profilinizi korumalı hale getirecek 4 gizlilik ayarı

Bir süredir çalışma içerisinde olan geliştiriciler bu yeni özelliği ile platforma olan ilgiyi daha da arttırmak istiyor. Neredeyse her ay yeni bir özellik sunan ekip yeni özelliği ile kullanıcıların üçüncü parti uygulamalara başvurduğu bir sorunu çözmüş oluyor. Artık dahili olarak kolajlar Instagram üzerinden oluşturabileceksiniz.  Bu yeni yerleşim özelliği, kullanıcılara 2 ile 6 arasında fotoğraf seçimi yaptıracak. Kullanıcılar istedikleri zaman ise oluşturdukları kolajın bir ya da bazı fotoğraflarını galeriden seçebiliyorlar.

Instagram, kullanıcılara kolaj oluşturmak için geniş bir palet ve özgürlük sunuyor. Ayrıca oluşturulan bu kolaj içeriklerine çeşitli efekt ve emojiler de dahil edebiliyorlar. Özelliğin kademeli olarak birkaç gün içerisinde tüm kullanıcılara erişmesi bekleniyor. Bakalım ilerleyen dönemlerde Instagram hikayeler için daha ne gibi yenilikler olacak göreceğiz.


Instagram Yalan Haberlere Savaş AçtıInstagram Yalan Haberlere Savaş Açtı
Instagram hikayelerine yeni bir çekim modu geldiInstagram hikayelerine yeni bir çekim modu geldi

PAYLAŞ