Instagram Threads uygulaması mesajlaşma uygulaması oldu - Haberler - indir.com

Instagram Threads uygulaması mesajlaşma uygulaması oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-08 15:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Instagram’ın geçtiğimiz yıl duyurmuş olduğu Threads adlı uygulamasını genişletme kararı aldı. Uygulamayı güncelleyen geliştiriciler, Threads’in sadece yakın arkadaşlardan gelen mesajları değil, diğer tüm kullanıcılardan gelen mesajlarında gösterilmesini sağlıyor. Facebook’un sahibi olduğu fotoğraf ve video paylaşım servisi geçtiğimiz yıl Threads adlı yeni bir uygulama duyurmuştu. Bu uygulama o dönemlerde, Instagram’ın içindeki bir Snapchat gibi ifade edilmişti. Kullanıcılar, Threads ile özellikle yakın arkadaşlarıyla daha iyi bir iletişime geçebiliyorlardı. Ancak son güncellemeye göre Threads, bundan sonra herkes ile iletişim halinde olacağınız bir mesajlaşma uygulamasına dönüşüyor.

Threads uygulamasını güncelleyen şirket iOS ve Android sürümleri, uygulamanın ne gibi yenilikler kazandığını ortaya koyuyor. Google Play Store’da ve App Store’da yer alan bilgilere göre kullanıcılar artık Threads’i kullanarak sadece yakın arkadaşlarla değil, diğer herkesle iletişimde olabilecekler.

Instagram’ın Threads uygulaması yenilendi

Instagram’da tam olarak tutunamayan mesajlaşma uygulaması Direkct, artık Threads’in içindeki bir özellik gibi kullanılabilecek. Bakacak olursak Instagram uygulaması içinde yer alan mesajlaşma bölümü, Threads uygulamasında yapabileceğiniz şeylere imkan sunuyor. Threads, diğer kullanıcılar ile mesajlaşma deneyiminizi daha iyi hale getiriyor. Son sürüm ile beraber kullanıcılar hem yakın arkadaşları hem de diğer herkesle Instagram’dan iletişimde olabilecekler. Geliştiricilerin uygulamaya ekledikleri ikinci bir gelen kutusu sekmesi ile gelen mesajları ayırıp Threads’in yakın arkadaşlarla iletişim kurmaya yönelik bir hamle yapılıyor.

Görselde görebileceğiniz üzere kullanıcılar artık Threads’e girdiklerinde iki farklı gelen kutusuna sahip olacak. Bu gelen kutularından bir tanesi, kullanıcılar tarafından ayarlanan yakın arkadaşlara sahip olacak. Bu sayede yakın arkadaşlarınızdan gelen mesajlarınız bir bölümde, diğer kullanıcılardan gelen mesajlar ise bir başka bölümde yer alacak. Bakalım Instagram’ın ayırdığı Threads uygulaması kullanıcılar tarafından nasıl bir ilgi görecek göreceğiz.





PAYLAŞ