Instagram masaüstü DM görüntüleri heyecan yarattı - Haberler - indir.com

Instagram masaüstü DM görüntüleri heyecan yarattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-10 10:04:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Sosyal medyanın en çok kullanılan platformlarından bir tanesi olan İnstagram'ın masaüstü DM görüntüleri geçtiğimiz Şubat ayında ortaya çıkmıştı. Fakat ortaya çıkan görüntüler mobil tarayıcı içerisinde nasıl bir kullanım sunacağını bizlere göstermişti. Ancak bu defa beklenen ayrıntı geldi ve masaüstü kullanımının nasıl olacağı net bir şekilde ortaya çıktı. Jane Manchun Wong, kişisel twitter hesabından yeni görüntüleri paylaştı. Paylaşılan görüntüler ile birlikte tasarım detayları ortaya çıkmaya başladı. İnstagram masaüstü DM özelliğinin bilgisayar başında uzun süre zaman geçiren kullanıcılar için oldukça kullanışlı olması bekleniyor. 

Instagram is working on Direct for the desktop website pic.twitter.com/2Yc0T94wh1

Android ve iOS Instagram karanlık mod nasıl ayarlanır?Android ve iOS Instagram karanlık mod nasıl ayarlanır?
— Jane Manchun Wong (@wongmjane) 9 Ekim 2019

İnstagram'ın Masaüstü DM Görüntüleri Sızdırıldı

Uygulama analisti olan Jane Manchun Wong, kişisel Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla sosyal medya platformlardaki gelişmeleri takipçileri ile paylaşıyor. Wong, kısa süre önce yaptığı paylaşımlar ile İnstagram masaüstü DM özelliğinin nasıl bir kullanım sunacağını göstermiş oldu. Yapılan paylaşımlarda DM özelliğinin Facebook Messenger ile oldukça benzer olduğu görülüyor. 

Hali hazırda bir Windows uygulaması bulunan fakat hedeflediği kullanıcı sayısına ulaşamayan İnstagram, yeni hamlesi ile hedeflenen kitleye ulaşmayı deneyecek. 

Bahsi geçen özelliğin gerçekleşmesi halinde DM yoluna ulaşmak için akıllı telefonlarda kullanıldığı gibi sağ üst köşede bir ok işareti olması ve bu ok aracılığı ile DM kutusuna ulaşılması bekleniyor. Bilindiği gibi Facebook mesajlarına masaüstü sitesi dışında birde Messenger sitesi üzerinden de erişim sağlanabiliyor. Benzer bir özelliğin İnstagram için de gerçekleşmesi bekleniyor. 


Instagram yepyeni bir çekim modu ile yenilendiInstagram yepyeni bir çekim modu ile yenilendi
Instagram TBT'yi yeni bir mod haline sokuyorInstagram TBT'yi yeni bir mod haline sokuyor

PAYLAŞ