Instagram masaüstü direkt mesaj özelliği kazanıyor - Haberler - indir.com

Instagram masaüstü direkt mesaj özelliği kazanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-10 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya servisi olan Instagram, bir süredir mobil uygulamasında yer alan özellikleri masaüstü sürüme dahil etmek için geliştirmelerini sürdürüyor. Bu söz konusu özelliklerden birisi olan ve uzun bir süredir beklenen direkt mesaj gönderme özelliği nihayet masaüstü kullanıcıları için geliyor. Instagram her ne kadar bir mobil uygulama olarak popüler bir şekilde kullanılırken, masaüstü versiyonu da bir hayli fazla kullanılıyor. Ancak masaüstü sürüm mobil kadar işlevsel bulunmuyor ve birçok eksik özelliği bulunuyor. Masaüstü tarafında hikaye izleme özelliği henüz aylar önce servise kazandırılırken, şimdi ise kullanıcılar bilgisayarlarından mesaj özelliğine sahip olarak daha fazla kontrol sahibi olabilecekler.

Instagram masaüstü sürümüne mesaj özelliği geliyor

Yaratıcı Instagram hikayeleri nasıl oluşturulur?Yaratıcı Instagram hikayeleri nasıl oluşturulur?

İlk etapta geçtiğimiz yıl testlerine başlanan bu özellik artık yayınlanmaya hazır  hale geldi ve tüm kullanıcılar için kullanıma sunuldu. Instagram masaüstü sürümünü kullanan birçok kişi için direkt mesajlara bakmak istedikleri zaman telefonlara tekrar sarılmaları gerekiyordu. Ancak Instagram’ın uzun süredir test etmiş olduğu bu özellik nihayet masaüstü kullanıcılar için kullanıma açıldı. Özellik kullanıma sunulmuş olsa da, şuan için her kullanıcı tarafından erişilebilir hale gelmiş değil. Bazı hesaplarda aktif iken özelliğin bazı hesaplarda henüz yer almadığını belirtelim.

Platforma gelen her yeni özellik tüm kullanıcılara aynı anda erişmiyor. Bu noktada belli bir süre içerisinde bölge bölge tüm kullanıcılar bu özelliğe sahip olacaklar. Artık masaüstü bilgisayarınız üzerinden DM özel mesajlarınızı kontrol edebilirsiniz.


Instagram hesabının türü nasıl düzenlenir?Instagram hesabının türü nasıl düzenlenir?
Instagram'da gönderilen mesaj nasıl iptal edilir?Instagram'da gönderilen mesaj nasıl iptal edilir?

PAYLAŞ