Instagram, IGTV ve keşfet sayfalarını yenileyecek - Haberler - indir.com

Instagram, IGTV ve keşfet sayfalarını yenileyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-21 16:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya sitesi Instagram, Keşfet ve IGTV sayfalarını güncellemeye hazırlanıyor. Tasarım değişikliği yapmaya karar veren şirket bu noktada Instagram’ın IGTV hizmetini daha fazla TikTok’a benzetmiş olacak. Geçtiğimiz günlerde hikayeler tarafına TikTok benzeri bir video düzenleme aracı getireceğini açıklayan şirket, şimdi ise genel tasarım yapısını TikTok’a benzetmeye başlıyor. Şirket Instagram uygulamasını her zaman canlı ve aktif tutmak adına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Bu yenilikler daha çok yazılım uzmanı Jane Macnhn Wong tarafından duyurulurken, bazı tersine mühendislik teknolojisi ile Instagram’ın kodlarını inceliyor ve bu sayede yeni özellikleri ortaya çıkarıyor.

Instagram IGTV ve Keşfet Tasarımı Yenileniyor

Instagram 'da ideal görüntü oranı nasıl seçilir?Instagram 'da ideal görüntü oranı nasıl seçilir?

Wong tarafından Twitter üzerinde yapılan yeni açıklamalara göre Instagram geliştirici ekibinin yeni bir özelliğini paylaştı. Bu yeni özelliği ile Instagram’ın Keşfet ve IGTV sayfalarının tasarımları yenilenecek.

"Instagram, yeni IGTV akışı ve keşfet sayfası üzerinde çalışıyor. Yeni IGTV akışı, artık dikey ızgara düzeninde ve sonsuz içerik sunuyor. Tıpkı TikTok gibi. Keşkef sayfası ise artık kategorize edilebiliyor."

Instagram’ın henüz üzerinde çalışmış olduğu bu özelliği ne zaman sunacağı bilinmiyor. Fakat paylaşıma göre bu yeni özellik tam olarak hazır olmasa da, neredeyse bitmiş gibi gözüküyor. Yapılacak olan testler sonucunda bir sorun çıkmaz ise, bu yeni tasarım düzenini yakın zamanda tüm kullanıcılar için açıldığını görebiliriz. Bakalım Instagram’ın bu TikTok’a benzer yapısı neler kazandıracak göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Kar amacı gütmeyen kuruluşlar için Instagram bağış butonu geliyorKar amacı gütmeyen kuruluşlar için Instagram bağış butonu geliyor
Instagram'daki gizli profilleri gösteren Ghosty kaldırıldıInstagram'daki gizli profilleri gösteren Ghosty kaldırıldı

PAYLAŞ