Instagram için iki yeni özellik yolda - Haberler - indir.com

Instagram için iki yeni özellik yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-20 13:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Son dönemlerde sık sık güncellemeler alan Instagram, Direkt Mesaj uygulaması için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Facebook tarafından satın alındığından beri hızla gelişmeye devam eden Instagram için kullanıcı deneyimini arttıracak yeni bir özelliğin yolda olduğu öğrenildi. Facebook hali hazırda WhatsApp’ta kullanılan bazı özellikleri Instagram’a entegre edecek. 

Instagram Story’e şarkı ekleme özelliği Türkiye'de kullanıma açıldıInstagram Story’e şarkı ekleme özelliği Türkiye'de kullanıma açıldı

Instagram'a WhatsApp özellikleri geliyor

WhatsApp’tan sonra en çok kullanılan iletişim uygulamaları arasında Instagram “Mesaj yönlendirme” özelliğini de içeren yeni bir güncelleme alacak. Bu özellik sayesinde artık kullanıcılar birine gönderdikleri bir mesajı başkasına da göndermek istediklerinde kopyala - yapıştır metodunu kullanmak zorunda kalmayacaklar.  

Instagram'da renkli mesaj dönemi başlıyor!

Instagram’a getirilecek olan diğer yeni özellik ise “Mesaja özel cevaplama” özelliği. Grup sohbetlerinde anlaşılabilirliği arttıran olan bu özellik sayesinde Instagram gurubu sohbetlerinizde artık grup içerisinden bir arkadaşınızı etkileyerek mesaj gönderebileceksiniz. Geçtiğimiz haftalarda web sürümüne direkt mesajlardan erişim özelliği gelen uygulamanın yeni özellikleri henüz test aşamasında. Ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmayan özelliklerin yakın zamanda kullanıcıların erişimine sunulması bekleniyor. 


İlgili uygulamalar
Instagram hikayelere nasıl müzik eklenir?Instagram hikayelere nasıl müzik eklenir?
Instagram'dan koronavirüs mağduru işletmelere destekInstagram'dan koronavirüs mağduru işletmelere destek

PAYLAŞ