Instagram hikayelerine soru çıkartmaları geldi! - Haberler - indir.com

Instagram hikayelerine soru çıkartmaları geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-11 10:36:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Instagram, günüzmüzde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biridir. Sürekli gelen güncellemelerle bünyesine yeni özellikleri katan Instagram, kullanıcılarını arttırmaya devam ediyor. Özellikle hikayeler kısmına geçtiğimiz ekim ayında anket özelliği gelmişti. Anket özelliği sayesinde kullanıcılarla takipçiler daha çok etkileşim kuruyor ve daha çok sosyalleşiyordu. Bu sayede sosyallik derecesi bir nebzede artmıştı. Tabi telefon başında ne kadar sosyalleşebiliriz o konu biraz tartışılır fakat sosyal medya dünyasında bu özellikler insanların kendi aralarında daha çok etkileşim kurmasını sağlıyor. Instagram bu özelliklere bir yenisini daha getirdi.

Instagram soru çıkartmaları

Yeni gelen bu soru çıkartmalarıyla siyah ekranda yazılar paylaşmak yerine hikayeler kısmında takipçilerinize, kendinize soru sormalarını isteyebilirsiniz. Paylaşım konusunda sıkıntı yaşayan insanlar bu özellikle daha çok paylaşım yapabilecekler. Gelen bu çıkartma özelliği hikayelerde çıkartma kısmında bulunuyor. Hikayeyi paylaşan kullanıcı bu çıkartmaya bir açıklama ekleyerek takipçilerine ve arkadaşlarına, kendisine soru sormalarını istiyor. Bu çıkartmalar üzerinden soruları görüp kimin sorduğunu da görebiliyorlar. Soruların üstüne tıklayarak yeni bir hikaye oluşturup bu soruyu yanıtlayabiliyorlar. Soruları soranları hikaye sahibi bilse de yanıtlandığı zaman yeni hikayede soruyu soran kişi bilinmiyor. Yani sadece hikaye sahibi, soruyu soran kişiyi biliyor. Instagram bu özelliği hem iOS hem de Android üzerinden yeni getirdiği bir güncellemeyle yayınladı.

Henüz yeni yayınlanmasına rağmen Instagram kullanıcıları, bu özelliği sevmişe benziyor. Sürekli hareketli olan bu sosyal medya platformunda bu özelliği ilerleyen zamanlarda daha çok görebiliriz. Henüz kullanıcıların tamamı bu özelliği bilmiyor. Otomatik güncellemeler nedeniyle kullanıcıların bazıları bilmeden Instagram'ı güncelledi. Yaptığımız haberleri gördükten sonra muhtemelen onlarda bu özelliği kullanmaya başlar.





PAYLAŞ