Instagram hikayelerine grup konuşma özelliği geliyor - Haberler - indir.com

Instagram hikayelerine grup konuşma özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-03 12:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya sitesi Instagram’a yeni özellikler dahil olmaya devam ediyor. Şimdi ise artık hikayelere eklenebilecek bir çıkartma ile takipçilerin bir grup sohbetine dahil olması mümkün olacak. Popüler sosyal medya uygulaması Instagram’a sürekli gelen güncellemeler ile yeni özellikler kazandırılmaya devam ediliyor. Bu sayede uygulama her zaman yenilikçi ve diri durarak kullanıcı kitlesini korumayı başarıyor. Özellikle Instagram’ın aktif bir bölümü olan hikayeler tarafı için ise Instagram yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Şimdi ki söz konusu yenilik ise Hikayeler için sohbet çıkartması oluyor.

Instagram Hikayelere Sohbet Çıkartması Geldi

Instagram, Hesap Güvenliği İçin Yeni Adımlar AtıyorInstagram, Hesap Güvenliği İçin Yeni Adımlar Atıyor

Hikaye modu tarafında bir fotoğraf veya video paylaşım esnasında eklenebilecek birçok etiket, sticker, hashtag ve soru sorma kutusu gibi özelliklere ek olarak şimdi ise “Sohbete Katıl” çıkartması ekleniyor. Bu sayede takipçiler bu çıkartmaya dokundukları zaman bir grup sohbetine dahil olabilecekler. Özellikle toplu sohbetler kurmak isteyen kullanıcılar için oldukça etkileyici bir özellik olacak diyebiliriz.

Bir hikayede bu çıkartma yer alır ve hikayeyi izleyen kişi ise bu çıkartmaya tıklayarak sohbete erişme isteği gönderecektir. Hikayeyi paylaşan kişi ise gruba kimlerin dahil olabileceğini seçebilecek. Instagram özellikle gerçek arkadaşların yoğun etkileşimini desteklemek için böyle bir özelliği sunduğu düşünülüyor. Ancak yoğun takipçiye sahip fenomenler tarafından bu özellik ne derece tercih edilir şuan için bilinmiyor. Dünyada 1 milyardan fazla kullanıcısı bulunan Instagram’ın yeniliklerini aktarmaya devam edeceğiz.


İlgili uygulamalar
Instagram'a Yeni Kolaj Özellikleri GeliyorInstagram'a Yeni Kolaj Özellikleri Geliyor
Instagram Keşfet'e Reklam Geliyor!Instagram Keşfet'e Reklam Geliyor!

PAYLAŞ