Instagram hikayelere bağış özelliği geliyor - Haberler - indir.com

Instagram hikayelere bağış özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-19 15:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Instagram’da yeni bir dönem başlıyor. Instagram hikayeler üzerinden bağış sistemi sunulacak. İşte detaylar. 

Instagram Hesabınız Bu Özellik İle Daha Güvenli Olacak 

İngiltere'de Instagram Yasaklandı mı?İngiltere'de Instagram Yasaklandı mı?

Instagram ile ilgili önemli bilgiler aktaran uygulama araştırıcısı Jane Manchun Wong, hikayeler bölümünde bağış çıkartması üzerinde çalışmaların başladığını ve bu yenilik ile birlikte sistemde bağış ve fonlama konusunda yeni bir dönemin başlayacağını duyurdu.

Instagram yenilikleri Twitter’dan duyuruldu

Konuyla ilgili detayları Twitter hesabından duyuran Wong, Instagram için resmi bir açıklama yapılmamış olmasına karşın sosyal ağdaki yeniliğin şimdiden öğrenilmesini sağladı. Şu ana kadar elde edilen bilgilere göre bağış ve fon konusunda destek almak isteyenler Instagram hikayeler bölümünde kullanacağı bu çıkartma sayesinde kolay bir şekilde yönlendirme yapabilecek. Hikayede bu konuda destek sağlamak isteyenler, çıkartma üzerine dokunarak resmi sayfaya geçiş yapabilecek ve böylece konuyla ilgili tüm detayları öğrenebilecek.  

Facebook özelliği Instagram’da geliyor

2015 yılı itibari ile Facebook’ta kullanılmaya başlanan fonlama ve bağış sistemleri, Instagram için 2019 yılı itibari ile kullanıma sunulmuş olacak. Kullanımı nedeniyle sistemin kullanıcılar tarafından ne kadar sevileceği tam olarak bilinmese de Instagram için yapılacak yeni güncelleme ile birlikte bu konudaki net analiz yapılabilecek. 

2018'in Instagram enleri belli oldu

Geliştirilen yeni etiket ise şöyle;




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ