Instagram canlı yayınları artık IGTV'ye kaydedilebilecek - Haberler - indir.com

Instagram canlı yayınları artık IGTV'ye kaydedilebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-15 00:24:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Pandemi döneminde yayımladığı yeni özelliklerle kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunan Instagram yeni özelliğiyle canlı yayın açan kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlıyor.

Bildiğiniz gibi pandemi sürecinde milyonlarca insanın evlere kapanması sosyal medya kullanımını hayli arttırdı. Başta ünlüler ve fenomenler olmak üzere pek çok kullanıcı sevdikleriyle ve sevenleriyle iletişime devam edebilmek için canlı yayın açıyor. Bu dönemde Instagram’ın “Canlı yayın” özelliğinin kullanımı da epey artmış bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya kullanımın artmasıyla artış gösteren siber zorbalık adına önlemler alan Instagram bu kez de canlı yayın güncelleme yayımladı.

Instagram Instagram "Küçük Destek" uygulaması nedir?

Yeni güncellemeyle canlı yayın özelliği ve IGTV servisini birini entegre eden platform kullanıcılarının açtıkları canlı yayınları IGTV’ye kaydetmelerine imkan tanıyacak bir özelliği kullanıma sundu. Yeni özelliğin duyurusunu akşam saatlerinde resmi Twitter hesabından gerçekleştiren platformun yeni özelliği bugünden itibaren kullanılabilecek.

Instagram canlı yayınlara desteğini arttırdı

ildiğiniz gibi Instagram’da açılan canlı yayınlara sadece 24 saat boyunca erişim sağlanabiliyordu. Yeni güncellemeyle bu durumu tersine çeviren platform sayesinde artık dünya genelindeki ünlüler, fenomenler ve meslek uzmanları açtıkları canlı yayınları daha uzun süreliğine arşivleyebilecekler. Özellikle düzenli canlı yayın yapan kullanıcılar için oldukça faydalı olan bu özellik sayesinde diğer kullanıcılarda sevdikleri kişilerin yayınlarını kaçırma derdinden kurtulacak. Bu özellik aynı zamanda Instagram’ı geleceğin canlı yayın uygulaması yapma potansiyeline de sahip olduğundan hem şirket, hem de kullanıcılar için büyük bir önem taşıyor.

Instagram 5 yeni özellik üzerine çalışıyor

Geçtiğimiz aylarda Facebook üzerinden yapılan yayınlar için para kazanmanın yolunu açan şirketin aynı stratejiyi Instagram için uygulayıp uygulamayacağı hakkında henüz resmi bir açıklama yok. Instagram’ın bugün itibariyle kullanıma açtığı yeni özellikten yararlanmak için uygulamanın en güncel versiyonuna sahip olmanız gerek.


İlgili uygulamalar
Instagram yorumları için iki yeni özellik!Instagram yorumları için iki yeni özellik!

PAYLAŞ