ininal'ın CEO'su Hakan Gonca oldu! - Haberler - indir.com

ininal'ın CEO'su Hakan Gonca oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-06 15:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Türkiye’nin yeni nesil ödeme platformu ininal’da üst düzey atama yapıldı. ininal’da Chief Executive Officer (CEO) görevine sektörün deneyimli ismi Hakan Gonca getirildi.

Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kuruldu. Türkiye’nin yeni nesil ödeme platformu ininal’ın üst yönetim kadrosunda yeni bir atama gerçekleşti. ininal’ın Chief Executive Officer’ı şirkette Chief Operating Officer (COO) görevini yürüten Hakan Gonca oldu.

Şirketin yeni CEO’su Gonca, artık ininal’ın yüksek hedefleri ve vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek. Lisans eğitimini “Northwestern Üniversitesi Elektrik Mühendisliği” bölüm üzerine tamamlayan Gonca ardından “Oxford Üniversitesi Said Business School”da “İşletme” dalında yüksek lisans (MBA) yaptı. Kariyerine “Chicago’da Accenture”da danışmanlık yaparak başlayan Gonca, ardından Türkiye’ye gelerek “Milestone Capital Partners”da girişim yatırımları bölümünde yöneticilik yaptı. 2016 senesinde “Multinet Up” şirketinin bünyesine geçen Gonca, “Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Müdürü” olarak şirketin yeni yatırımları, kurumsal girişimleri ve stratejik projelerinden sorumlu olarak görev yaptı. 2018 senesinden beri “Operasyon ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı” olarak ininal’ın stratejik projelerinden ve kart/müşteri operasyonlarından sorumlu olarak çalışan Gonca, Multinet ve Gürsoy Grup’un kurduğu Yes Club girişiminin Genel Müdürlüğü görevini de yürüterek, yeni ürünün pazara çıkması üzerine çalışmalar yaptı.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ