İngiltere, Bilişim Alanında İş Arayanlar İçin Kapılarını Açıyor - Haberler - indir.com

İngiltere, Bilişim Alanında İş Arayanlar İçin Kapılarını Açıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-15 17:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Dünyanın en iyi işine sahip olmak isteyenler aklından bir kez de olsa Londra'yı geçirmiştir. Yazılımcı, web geliştirici veya benzeri bilişim mesleklerinden herhangi birini yapıyorsanız, İngiltere'de çalışma fırsatına sahip olabilirsiniz. Hatta bilişim meslekleri dışında kalan işlerde sizi İngiltere'de oturum sahibi yapabilir. Bizde sizler için İngiltere'de çalışmanız için yöntem ve orada yapabileceğiniz bazı meslekleri açıkladık

İngiltere'de Instagram Yasaklandı mı?

Yıllar geçse de hala çok sevilen 6 Efsane YazılımYıllar geçse de hala çok sevilen 6 Efsane Yazılım

İngiltere, Bilişim Alanında İş Arayanlar İçin Kapılarını Açıyor

Bildiğiniz üzere teknoloji hızla ilerliyor. Bu teknolojinin hızla ilerlemesi bazı meslekleri artık hayattan siliyor. Fakat bilişim teknolojileri bu dönemlerde ve ilerleyen dönemlerde oldukça sık karşılaşılacak meslekler arasında birinci sırada yer alıyor. Bilişim okuyanların ülkemizde maalesef pek bir iş tercihi olmuyor. Daha çok beyin göçü yaparak yurt dışında herhangi bir yerde iş sahibi olmak istiyorlar. Özellikle de yazılımcı ve web geliştiricileri aklından Londra'yı veya İngiltere'yi geçirmiştir. Bizde sizler için bu ülkeye gidiş için vize almayı ve buna dair birkaç ipucunu paylaştık. İngiltere bir süredir önceliklendirme yaparak Ankara Anlaşması ile oturum izni verebiliyor.

Ülkenin kendi özel sertifikasını gerektiren meslekler bu anlaşmanın dışında tutuluyor. Bu meslekler örneğin; avukatlık, doktorluk, diş hekimliği ve mali müşavirlik gibi meslekler bu anlaşmanın dışında. Yani herhangi bir kurumun içerisinde kadrolu eleman olarak çalışılamıyor. Bunların yanı sıra serbest meslek erbabı için vize alınabilir. Bilişim dünyası içerisinde yer alan herkes İngiltere'de kariyerine başlayabilir veya kariyerini burada devam ettirebilir. Yazılım ve danışmanlık hizmetleri başta gelmek üzere bilişim dünyasındaki her alanda çalışacak yeni personel İngiltere'ye başvurabilir. 

Web ve Grafik Tasarımı

Dijital dönüşümün hızına ayak uydurmak isteyen şirketler dünyanın birçok noktasında bulunuyor. Bu çoğunluğun içerisinde yer alan ülkelerden biri de İngiltere. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan araştırmaya göre bilişimin en çok tercih ettiği şehirlerden birisi de Londra. Londra'da grafik tasarımı ve web tasarımı üzerine atılacak adım oldukça yararlı olacaktır. 

E-Ticaret Platform İşletmeciliği

Online alışveriş siteleri gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Bu sitelerin tüm dünyaya hizmet vermesi için şirketler doğru hamleler ile büyümeye çalışıyor. Sizde İngiltere'de bu alanda bir işte çalışabilirsiniz.


Google Play'da Zararlı Yazılım İçerdiği belirlenen 13 OyunGoogle Play'da Zararlı Yazılım İçerdiği belirlenen 13 Oyun
Zararlı yazılımdan 14 yıl hapis cezası yediZararlı yazılımdan 14 yıl hapis cezası yedi
Amazon'un işe alım yazılımı cinsiyetçilik yapıyor!Amazon'un işe alım yazılımı cinsiyetçilik yapıyor!

PAYLAŞ