İmgur 20 Milyon Dolar Yatırım Aldı - Haberler - indir.com

İmgur 20 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-27 17:02:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

imgur,  5 yıl önce Amerikan girişim sermayesi şirketi olan Andreessen Horowitz’den 40 milyon Dolar değerinde yatırım aldı. Bu defa ise San Francisco menşei olan Coil tarafından 20 milyon Dolar değerinde bir yatırım aldı.

San Francisco menşei online ödeme hizmeti olan Coil’den tam 20 milyon Dolar yatırım alan imgur, dünya çapında aylık 300 milyondan fazla aktif kullanıcıya ev sahipliği yapıyor. İmgur, popüler fotoğraf paylaşım sitesi olarak karşımıza çıkıyor. İnternet ekosistemine getirmiş olduğu yenilikler ile kısa bir süre içerisinde geniş kitleleri etrafında toplamayı başaran imgur, Alan Schaaf tarafından 2009 yılında kuruldu. imgur,  5 yıl önce Amerikan girişim sermayesi şirketi olan Andreessen Horowitz’den 40 milyon Dolar değerinde yatırım aldı. Bu defa ise San Francisco menşei olan Coil tarafından 20 milyon Dolar değerinde bir yatırım aldı.

imgur Ücretli Üyelik Sistemini Kaldırdı!imgur Ücretli Üyelik Sistemini Kaldırdı!

Thomas yaptıkları anlaşmadan gayet mutlu olduklarını belirtti.

İnternetteki içerik oluşturucuları için mikro ödeme aracı olarak hizmet veren bir platform olarak karşımıza çıkıyor Coil. Her iki şirket arasında imzalanan anlaşmaya göre ise Coil’in ödeme alt yapısı imgur platformuna dahil edilecek. Aynı zamanda Coil’in CEO’su Stefan Thomas’ın imgur’un yönetim kuruluna katılacağını siz değerli okurlarımıza paylaşmış olalım. imgur’un milyonlarca hayranına ve içerik oluşturucusuna güç katacak olan bu işbirliği için gayet mutlu olduklarının altını çizen Coil’in kurucu CEO’su Stefan Thomas, imgur kurucusu ve CEO’su Alan Schaaf ise geride bıraktıkları 10 yılda dünyanın en büyük çevrimiçi topluluklarından biri haine dönüştüklerini ifade etti.

 

 


Imgur Android Uygulaması Yayınlandı!Imgur Android Uygulaması Yayınlandı!

PAYLAŞ