IMDb’den ücretsiz film ve dizi platformu - Haberler - indir.com

IMDb’den ücretsiz film ve dizi platformu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-11 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dizi ve filmler ile alakalı içerikler ve puanlama sunan IMDb tarafından ücretsiz çevrim içi bir yayın servisi kullanıcılara sunuldu. Sinema sektörü hakkında ve film içeriklerinde birçok bilgi, özet ve liste barındıran platform IMDb tarafından yeni bir hizmet daha geliyor. Şirketin tamamen ücretsiz olarak sunduğu yeni çevrim içi platformu Freedive kullanıcılara sunuldu. Ancak platformdan kayıtlı olan Amazon yada IMDb kullanıcıları yararlanabilecek. Diğer ücretsiz servislerdeki yapıya sahip olacak olan Freedive içerisinde reklamlar ile hizmet veriyor. Bu kapsamda YouTube’nda ücretsiz olması ancak videolarda reklam barındırması gibi bir örnek verebiliriz. Platform ücretsiz olmasına rağmen kütüphanesinde iyi işler sunmayı başarıyor. The Last Samurai, Memento gibi filmler haricinde Heroes ve Fringe gibi dizileri de buradan ücretsiz olarak izlemek mümkün oluyor.

IMDb’den Ücretsiz Film ve Dizi Platformu

IMDb'ye Göre Geçtiğimiz Yılın En Fazla Puan Alan FilmleriIMDb'ye Göre Geçtiğimiz Yılın En Fazla Puan Alan Filmleri

Sistem ücretsiz olup reklamlı bir izleme yapısına sahip olurken içerisinde barınan filmleri kiralama veya satın alma gibi bir işlem bulunmuyor. Bu kapsamda Freedive üzerinden reklamsız bir deneyim yaşamak mümkün olmuyor. Şuan için bu söz konusu servis sadece Amerika kullanıcılarına sunulmuş durumda. Telif hakları yüzünden platformun ne zaman global olarak aktif olacağı henüz belli değil.

Netflix Keyfinizi Artıracak 7 Öneri

Ancak yakın zamanda telif hakları gibi sorunlarında aşılmasıyla beraber Freedive platformuna her alandan erişmenin mümkün olması bekleniyor. Bakalım çevrimiçi platformlar bir hayli yaygınlaşmaya başlarken IMDb’nin Freedive servisi nasıl bir ilgi alacak göreceğiz.  


İlgili uygulamalar
IMDb'de sinema izleyicileri tarafından seçilmiş 30 oyun!IMDb'de sinema izleyicileri tarafından seçilmiş 30 oyun!

PAYLAŞ