IFA 2020 iptal edildi - Haberler - indir.com

IFA 2020 iptal edildi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-23 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Korona virüs salgınının dünyaya yayılmasıyla beraber 2020 yılında gerçekleşecek olan etkinlikler iptal edildi. Şimdiyse, eylül ayında gerçekleşmesi planlanan IFA 2020 ile ilgili açıklanma yapıldı. Konuyla ilgili yapılan açıklamalara göre, fuar corona virüs nedeniyle iptal edilemeyecek fakar farklı bir formda gerçekleşecek. 

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs pandemisi, 2020 yılının ilk günlerinden itibaren yaşamı olumsuz bir şekilde etkiliyor. Bununla beraber milyonlarca tüketicinin heyecanla beklediği Otomobil Fuarı ve 2020 Yaz Olimpiyatları gibi daha birçok etkinliğin iptal edildiği açıkladı. Bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan ve heyecanla beklenen etkinliklerden biri de Almanya'da düzenlenen IFA etkinliğidir. Geleneksel olarak her yıl eylül ayı içerisinde gerçekleşen fuar, teknoloji dünyasının lider isimlerini bir araya getiriyor ve teknoloji severlere de bir dolu etkinlik deneyimi yaşatıyor. Fakat bu yıl Almanya hükumeti ekim ayına kadar düzenlenecek plan ve az 5.000 kişinin katılım göstermesini beklediği etkinlikleri yasakladı. Bu nedenle IFA da bu kategorinin içerisinde yer aldığı için IFA etkinliği de bu durumdan etkilenecek. 

Wikipedia Türkiye corona virüs haritası sayfasını erişime açtıWikipedia Türkiye corona virüs haritası sayfasını erişime açtı

IFA, corona virüs nedeniyle farklı şekilde gerçekleşecek

IFA yetkililerinin resmi Twitter hesapları üzerinden yaptıkları açıklamalara göre fuar, 2020 yılı içerisinde gerçekleştirilecek. Fakat tahmin edileceği üzere pandemi nedeniyle süreç, her yıl olduğu şekilde ilerlemeyecek. Bunun farkında olan yetkililer de alternatif bir uygun çözüm yolu olacağı düşündükleri planlar üzerinde çalışmalara başladı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalara göre IFA 2020, yenilikçi planlar ile yeni bir formda gerçekleşecek. Pandemi nedeniyle iptal edilen ya da farklı formda gerçekleşen etkinlikler arasına giren IFA, teknoloji severleri bu haber ile memnun etti. 

IFA yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda eylül ayı içerisinde düzenlenecek fuarın nasıl gerçekleşeceğine dair herhangi bir ipucu verilmiyor. Fakat konuyla ilgili olarak bir kaç haftadır çalışmaların hızla devam ettiği ve planlanan konseptin ileri düzeyde olduğunun altı çizildi. IFA ile ilgili olan yeni form tüketicilerle üreticileri etkin bir şekilde bir araya getirmeye devam edecek. Corona virüs pandemi sürecinin ne zaman son bulacağı ve yaşamın ne zaman normale döneceğini tahmin etmek pek mümkün değil. Fakat yaşanan gelişmeler yaşanan gelişmeler dünyanın mevcut düzeninin değişmeye başladığını ve neredeyse tüm sektörlerin bu değişime yön vermek adına çalışmalar yaptıkları ortaya koyuluyor. Eğer IFA 2020 etkinliğinin yeni hali beklendiği kadar başarılı olursa, muhtemelen ilerleyen dönemlerde diğer uluslararası etkinlikler içinde yeni konsep hazırlıklarının yapılması durumu gündeme gelebilir. 

 


Corona virüsünü erkenden teşhis eden akıllı yüzükCorona virüsünü erkenden teşhis eden akıllı yüzük
Instagram Corona virüsü için geliştirdiği yeni özellik test aşamasındaInstagram Corona virüsü için geliştirdiği yeni özellik test aşamasında
Online corona virüsü testi nasıl yapılır?Online corona virüsü testi nasıl yapılır?

PAYLAŞ