İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitch kanalı açtı - Haberler - indir.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitch kanalı açtı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-18 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’nun açmış olduğu Twitch kanalı Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali ile yayın hayatına aşlıyor. Sosyal medya platformlarını gerek kişisel hayatında gerekse iş hayatında aktif bir şekilde kullanan ve YouTube kanalındaki her bir videosu adeta binlerce kişi tarafından seyredilen Başkan İmamoğlu, Twitch platformunu daha aktif bir şekilde kullanarak gençlerle iletişime geçmek istiyor. 

Mümkün olabildiğince her alanda gençlerle iletişim içerisinde olmak isteyen İmamoğlu, gençlerin görüş ve taleplerini dinlemeyi kendine öncelik edinmiş durumdadır. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu, artık Twitch’ten de "twitch.tv/ekrmimamoglu" hesabıyla gençlerle buluşacak. Twitch platformunda bulunan kanalı 19 Mayıs 19:00'da, Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali’nin büyük açılışında yayın hayatına başlayacak. Ekrem İmamoğlu'nun Twitch platformunda yer alan kanalındaki ilk yayın canlı olarak gerçeklecek "Zor Sor" yayını olacak. 

Twitch politikalarını güncellediTwitch politikalarını güncelledi

Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali kapsamında ilk canlı yayını ile gençlere seslenecek Ekrem İmamoğlu’na bu yayın sürecinde Kaan Sezyum, Efe Uygaç, Tuana Yılmaz, Cem İşçiler, Zeynep Özkaya, Soykan Soner, Sena Gül,Mete Baş, Okan Asman, Surhay Bakış, Sercan Yıldırım, Başak Çakmak, Batu Bozkan, Berke Demir, İlyas Yalçıntaş, Feride Hilal Akın, Mete Özbey, Tuna Akşen, Ceren Pektaş, Cansu Öktem, Cemre Sıla Atılğan, İlayda Sürücü, Yeliz Korkmaz ve Nursema Altuntaş eşlik edecek. Twitch'de açılan canlı yayın boyunca tanınmış isimlerin zor sorularına cevap vericek olan Ekrem İmamoğlu, IGEF 2021’in ardından da Twitch kanalındaki farklı içeriklerle gençlere seslenmeye devam edecek.


İlgili uygulamalar
Twitch yayıncısı Jahrein milletvekili adayı oluyorTwitch yayıncısı Jahrein milletvekili adayı oluyor
30 gün aralıksız yayın yapan Twitch yayıncısı rekor kırdı30 gün aralıksız yayın yapan Twitch yayıncısı rekor kırdı
Twitch kullanıcı adı nasıl değiştirilir?Twitch kullanıcı adı nasıl değiştirilir?

PAYLAŞ