Huawei yeni bir rekor daha kırıyor - Haberler - indir.com

Huawei yeni bir rekor daha kırıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-25 16:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Son yıllarda piyasadaki başarısı ile akıllı telefon üreticileri arasında öne çıkan şirket, yeni bir başarıya imza attı. 2016 yılı içerisinde 139 milyon, 2017 yılı içerisinde 153 milyon telefon satışı yapan Huawei, telefon satışlarında 200 milyon birime ulaşmayı başardı. Bu sayede ulaşarak kendi rekorunu da kırmış oldu. İşte Huawei yeni bir rekor daha kırıyor

Huawei 2018 yılında kaç telefon sattı?

Huawei'den 2018 Akıllı Telefon Pazarında Büyük BaşarıHuawei'den 2018 Akıllı Telefon Pazarında Büyük Başarı

Huawei yeni bir rekor daha kırıyor

P20, Mate 20 ve Honor 10 gibi akıllı telefonlar ile yüksek satış rakamlarına ulaştığını belirten şirket, bu derece yüksek satış rakamına ulaşılmasında, bu üç modelin oldukça büyük bir rol oynadığını da belirtti. Huawei'nin akıllı telefonları Avrupa ve Çin tarafında son derece popüler olsa da Amerika'da da çok kötü gitmiyor. Gerçi şirketlerin bu aralar bazı ülkelerdeki telefonları yasaklanıyor ve Huawei'de durumdan etkilenmiş gibi duruyor. Bildiğiniz üzere ABD başkanı Donald Trump, geçtiğimiz aylarda Huawei ve ZTE gibi şirketleri Amerika tarafında yasaklamıştı.

Şirkete göre 170 farklı ülkede, 500 milyondan fazla insan akıllı telefon kullanıyor. Şirket, ilerleyen yıllarda yeni başarılara da imza atabilir. Özellikle Leica ile iş birliği sonrasında kamera sistemlerinde oldukça büyük bir gelişme kaydeden şirket, mükemmel kamera özelliklerine sahip telefonlar ile karşımıza çıkabilir.  Zaten yapay zeka konusunda da önemli işlere imza atan şirketin geleceği oldukça parlak bir durumda. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde P30 ailesi ile karşımıza çıkacak olan şirket, ekim ayında ise Mate 30 ailesini tanıtacağı düşünülüyor. Şirket, önümüzdeki yıl bir sürpriz yaparak katlanabilir ekranlı telefonunu tanıtma ihtimali de bulunuyor.

Şu sıralar CES 2019 fuarına da yaklaşıyoruz. Bu fuarda birçok elektronik ürün tanıtılacak. Özellikle de beklenen RAM gibi, ekran kartı gibi birçok donanım bu fuarda tanıtılacak. Ayrıca yeni çıkacak olan cihazlarda bu fuarda tanıtılabilir. Huawei şirketinin de bu fuar için veya Dünya Mobil Kongresi için özel birkaç ürün sakladığını veya geliştirdiğini tahmin ediyoruz. Şirketin geleceğini ve yeni çıkacak olan telefonların nasıl bir tasarıma ve özelliklere sahip olacağını bekleyip göreceğiz.


Huawei P30 4 Kameraya Sahip OlacakHuawei P30 4 Kameraya Sahip Olacak
Huawei P30 ve P30 Pro modelleri çok daha fazla arka kameraya sahip olabilirHuawei P30 ve P30 Pro modelleri çok daha fazla arka kameraya sahip olabilir
Huawei P30 Pro'nun Çıkış Tarihi SızdırıldıHuawei P30 Pro'nun Çıkış Tarihi Sızdırıldı

PAYLAŞ