Huawei çerçevesiz, kablosuz monitör çıkarıyor - Haberler - indir.com

Huawei çerçevesiz, kablosuz monitör çıkarıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-25 12:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Huawei tarafından piyasaya sunulacak yeni monitörden ilk kareler gelirken, monitörün kablosuz olacağı öğrenildi.

Huawei, kablosuz teknolojilerde fark yaratmak adına özel bir proje üzerinde çalışıyor. Yapılan sızdırmalardaki gelişmelere göre Çinli teknoloji şirketi, monitörlerde kablosuz bir deneyim sunmayı hedefliyor. MateView olarak adlandırılan yeni monitörde, ultra ince çerçeveler ilk bakış itibariyle dikkat çekiyor. Model enerji ihtiyacının kolay bir şekilde karşılanabilmesi adına yerleşik bir kablosuz şarj standına da sahip olacak. Üstelik mevcut cihaz geliştirilmesinde mobil cihazlar da ihmal edilmemiş. Kablosuz şarj özelliğine sahip mobil cihazların da kolay bir şekilde şarj edilmesini sağlayacak özel stand, böylece fonksiyonel olacak. Qi kablosuz şarj standardını destekleyen tüm telefonlar, Huawei MateView’te kullanılabilecek.

Huawei Apple ve Samsung'tan 5G patent ücreti alacakHuawei Apple ve Samsung'tan 5G patent ücreti alacak

Huawei monitör için ilk ipuçlarını vermişti

Mevcut sızdırmalar şirkete yakın kaynaklar tarafından yapılmış durumda. Yakın tarihte MateView için herhangi bir açıklama yapılmamış olsa da konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde akıllı TV’ler ve monitörler alanında yeni ürünlerin piyasaya sunulacağı belirtilmişti. Bu bakımdan yapılan sızdırmalarda herhangi bir soru işareti bulunmasa da Huawei tarafından monitörlerin ne zaman piyasaya sunulacağı henüz bilinmiyor.


Huawei Android'e rakip işletim sistemini herkesin kullanımına sunabilir!Huawei Android'e rakip işletim sistemini herkesin kullanımına sunabilir!

PAYLAŞ