Huawei 5G desteğine sahip 5 yeni telefon sertifikası aldı - Haberler - indir.com

Huawei 5G desteğine sahip 5 yeni telefon sertifikası aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-27 16:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz günlerde P40 serisini tanıtan Huawei’nin 5G desteğine sahip 5 yeni akıllı telefon modeli için daha sertifika aldığı ortaya çıktı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin geçtiğimiz günlerde Çin Zorunlu Sertifikası (3C) aracılığıyla yeni akıllı telefonlarının sertifikasını aldığı öğrenildi. Model isimleri henüz bilinmeyen yeni akıllı telefonlar 3C başvurusunda TEL-TN00, FRL-AN00, OXP-AN00, JSC-AN00, ANL-TN00 kod adlarıyla isimlendirilmiş. Ayrıca tüm bu cihazların 5G desteğine sahip olduğu biliniyor.

Resmi olarak tanıtılan Huawei Nova 7 Pro SE özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei Nova 7 Pro SE özellikleri ve fiyatı

Dünya çapında 5G altyapılarının hızlanması akıllı telefon üreticilerinin de 5G desteğine sahip model gamını genişletmesine neden oluyor. Cihazların 5G desteğine sahip olabilmesi için işlemci ve donanımlarının da 5G uyumlu olması gerekiyor. Bu noktada Huawei, Kirin 820 5G ile oldukça öne çıkıyor. Orta segment cihazlar için üretilen Kirin 820 5G performans açısından oldukça başarılı geri dönüşler elde edecek gibi duruyor.

Google yasağı Huawei'ye zarar veriyor!

Huawei’nin yeni akıllı telefonları hakkında bilgi paylaşan bir Weibo kullanıcısı, yeni telefonların gücünü Kirin 820 5G, Kirin 985 5G ve Kirin 995 yongasından alacağını aktardı. Ayrıca söz konusu sertifikalardan birinin Honor 10X modeline ait olabileceği yönünde de sızıntılar var.

Yeni akıllı telefonlarına piyasaya iddialı bir şekilde sunmak istediği öğrenilen Çin merkezli teknoloji devinin beş modelinden bazılarını 40W’luk hızlı şarj desteğiyle piyasaya sürmesi bekleniyor. Henüz detayları belli olmayan yeni cihazlar hakkında bilgi sahibi oldukça sizleri de bilgilendirmeye devam edeceğiz.

 


Huawei EMUI 10.1 alacak akıllı telefonlarHuawei EMUI 10.1 alacak akıllı telefonlar
Resmi olarak tanıtılan Huawei Nova 7 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei Nova 7 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ