HONOR'un yükselişi devam ediyor - Haberler - indir.com

HONOR'un yükselişi devam ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-10 17:34:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Hızla büyümeye ve gelişmeye devam eden HONOR. 2019'un ilk yarısında Rusya, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Finlandiya, İtalya, Fransa ve Ukrayna pazarında ilk beş akıllı telefon arasına girmeyi başardı. 

Teknolojiyi gençlerin ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarının merkezinde tutmak için HUAWEI Technologies çatısı altında kesintisiz bir şekilde Ar-Ge çalışmalarıyla dikkat çeken HONOR, 2019 senesinin ilk yarısına yönelik global satış sonuçları açıkladı. Çin dışındaki küresel satışlarda geçen yılın ilk yarısına oranla bu yıl yüzde 44 artış yakalayan HONOR, Rusya'da liderlik koltuğunda bulunuyor. Orta Doğu akıllı telefon pazarında ise önemli ölçüde büyüme gösterdi. 

Honor 10 Lite Segment Devi Özçekim Kamerasıyla Sadece 1399 TL'ye A101'de!Honor 10 Lite Segment Devi Özçekim Kamerasıyla Sadece 1399 TL'ye A101'de!

HONOR, 2019'un ilk çeyreğinde Rusya'da ilk sıraya yerleşti. Aynı yılın ikinci çeyreğinde ise 2. sırada yer aldı. Bununla birlikte geçen senenin aynı dönemine oranla yüzdü 141 büyüme hızıyla en hızlı büyüyen akıllı telefon markalarının arasına girmiş oldu. Şirket, Kuzey Doğu Avrupa'da geçen yıla oranla satışlarda yüzde 110 büyüme yakaladı. 

Batı Avrupa kanadında da başarısını sürdüren HONOR, İtalya'da 4. sırada, Fransa'da ise 5. sırada yerini aldı. Orta Doğu pazarında ise HONOR, orta ve yüksek gelirli online kanalın en çok tercih edilen akıllı telefonları arasında üçüncü sıraya yerleşti ve geçtiğimiz yıla kıyasla yüzde 546 büyüme hızına ulaştı. 

Mısır, geçen seneye oranla yüzde 214 oranında bir büyüme elde ederek online kanalın pazar payında birinci sırayı elde etti. Orta ve yüksek gelirli online kanalda ise Suudi Arabistan, en yüksek pazar payı sıralamasında ilk üçe girdi. 

HONOR 20, 14 gün içinde 1 milyon adeti aştı

Dünyada ilk defa Dinamik Holografik tasarım kullanan, yapay zeka ile desteklenen 48 MP dört kamera teknolojisi ile üstün kalitede fotoğraf özellikleri sunan HONOR 20, yalnızca 14 gün içinde dünya çapında bir milyondan fazla satılmasıyla rekor kırdı. 

HONOR 20 PRO, piyasaya sürülmesinin ardından sadece üç saniye içinde 100 milyon Çin Yuanı'nı (yaklaşık olarak 15 milyon ABD Doları) geçti. HONOR View 20 ise dünya çapında 1,5 milyon adet satış yaptı. 


Türkiye’de satışa çıkan Honor Band 5 fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan Honor Band 5 fiyatı ve özellikleri

PAYLAŞ