Honor Magic Earbuds Türkiye’de raflarda yerini aldı - Haberler - indir.com

Honor Magic Earbuds Türkiye’de raflarda yerini aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-18 18:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Huawei'nin kurucusu olduğu Honor, yeni kulaklık modelini Türkiye'de sundu. Honor Magic Earbuds adlı kulaklığın Türkiye fiyatı belli oldu. Özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayan Honor Magic Earbuds bugünden itibaren çeşitli alışveriş kanallarıyla kullanıcılarla buluşmaya başladı. Gürültü engelleme özelliğiyle rakiplerine karşı daha uygun fiyatla kullanıcıların karşısına çıkan bu kablosuz kulaklık, Apple AirPods Pro'da bulunan tasarıma benzer yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor. İnce uzun yapıda olan söz konusu bu kulaklık, kulak içi kauçuklara da sahiptir. 

Honor Magic Earbuds fiyatı

Honor Magic Earbuds adlı kulaklık geçtiğimiz şubat ayı içerisinde kullanıcılarla ilk kez buluşmuştu. Aradan geçen 4 ay sonrasında model Türkiye'de de satışa çıktı. Gürültü engelleme özelliği ile beraber dikkatleri üzerine çekerek piyasaya sunulan bu modelde, kalabalık ortamlarda dahi, özelliği başarılı olduğu öğrenildi. Bu konuda fazla yol aldığını belirten Honor, bu özelliğin adını "hibrit aktif gürültü engelleme" olarak açıklanmıştı. Bu özellik sayesinde 32 dB’e kadar çevresel gürültü engellenebiliyor.

Honor Magic Earbuds Türkiye'ye geliyor!Honor Magic Earbuds Türkiye'ye geliyor!

Üzerinde kulaklığın kontrolü için dokunulan butonların da yer aldığı Honor Magic Earbuds adlı ürün, kulağa takıldığını ve çıkarıldığını anlama yeteneğine sahiptir. Bu da kulak dışında sesi durduruyor. Pil tasarrufu sağlanıyor ve gürültü kirliliği azalıyor. Honor Magic Earbuds adlı ürünün fiyatı ise 799 TL şeklinde duyuruldu. EMUI 10 kurulu cihazlarda kolaylıkla bağlantı kurabilme özelliğine sahip olan bu kulaklık, Huawei AI Life adlı uygulama sayesinde tuşlarının özelleştirilmesine olanak sağlıyor. Bu şekilde kulaklığın kullanımında Huawei ve Honor telefonlar daha avantajlı. Kulaklığın kullanım süresi olarak da 3.5 saat bilgisi paylaşıldı. Tek şarj süresi bu olurken, kutusunun şarjı ile bu süre 13 saate kadar çıkabiliyor. Kulaklığın ağırlığı ise 62 gram. İlk çıktığında ülkemizde yer almayan Honor Magic Earbuds adlı ürün artık Türkiye'deki kullanıcılarına ulaştı. 



PAYLAŞ