Honor için teknoloji devleri sıraya girdi - Haberler - indir.com

Honor için teknoloji devleri sıraya girdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-15 17:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

ABD yatırımları nedeniyle zor bir dönem içerisinden geçen Huawei, alt markası olarak hizmet veren Honor'u satarak üst düzey akıllı telefon üretimi üzerinde çeşitli çalışmalar yapacak. Potansiyel alıcılar arasında TCL ve Xiaomi de var. Geçtiğimiz hafta içerisinde güvenilir analistlerden Ming-Chi Kuo, Huawei'nin ABD yaptırımlarından başını kurtarmak için yan kuruluşu olan Honor'u satışa çıkarabileceklerini öne sürmüştü. Bu iddia başta yalanlanmış olsa da, dünyanın en saygın haber kuruluşları arasında yer alan Reuters tarafından hazırlanan yeni raporu işin ciddiyetini ortaya koymaya yetiyor.

Reuters, güvenilir bir kaynağa atış yaparak, Huawei Technologies'in Digital China Group ve diğer şirketlerle Honor'un akıllı telefon birimini satmak için görüşmeler yaptığını bildirdi. Konu hakkında önerilen anlaşmanın tahmini tutarı 15-25 milyar yuan yani 2.2-3.7 milyar ABD dolarıdır. Bu kararın, Huawei'nin birinci sınıf akıllı telefonlara odaklanabilmesi için alındığı belirtilirken, Honor markasının öncelikle genç kullanıcı kitlesine odaklandığını ve daha uygun fiyatlı cihazlar ürettiğini belirtmekte fayda vardır.

Honor akıllı telefonlarda karanlık mod nasıl açılır?Honor akıllı telefonlarda karanlık mod nasıl açılır?

Xiaomi ve TCL de satın alabilir

Güvenilir olarak gösterilen bu kaynak, satılacak tüm varlıkların tam listesinin henüz belirlenmediği, ancak kesinlikle Honor markasını, araştırma ve geliştirme kaynaklarını ve bir tedarik zinciri yönetimi bölümünü de içine aldığını dile getirdi. Digital China, Honor akıllı telefonlarının en büyük distribütörü konumunda ve markanın gelecekteki en olası sahibi olarak kabul ediliyor. Konu hakkında elde edilen mevcut bilgilere göre, TCL ve Xiaomi de potansiyel alıcı olarak gösteriliyorlar. Bu haberin yazıldığı sırada Huawei ve TCL, olası bir Honor satın alması hakkında yorum yapmayı reddetti ve Digital China ve Xiaomi, Reuters'ın sorularına yanıt vermedi.


Honor 10 Lite modelinde ekran parlaklığı nasıl ayarlanır?Honor 10 Lite modelinde ekran parlaklığı nasıl ayarlanır?
Honor MagicBook 14 SE'yi tanıttıHonor MagicBook 14 SE'yi tanıttı
Oyun odaklı Honor Hunter tanıtımı için sayılı günler kaldıOyun odaklı Honor Hunter tanıtımı için sayılı günler kaldı

PAYLAŞ