Heyecanla beklenen Xiaomi Mi 9 satışa sunuldu - Haberler - indir.com

Heyecanla beklenen Xiaomi Mi 9 satışa sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-08 21:41:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji devinin yakın zamanda piyasaya sürdüğü ve büyük ilgi topladığı Mi 9 modelli akıllı cihazı sonunda satışa sunuldu. Geçtiğimiz günlerde detaylı bir şekilde incelediğimiz ve haberimizde yer verdiğimiz Xiaomi Mi 9, Hepsiburada.com üzerinden satışa sunuldu. Xiaomi Mi 9 sahip olduğu özellikleri ve tasarımları ile amiral gemilerinin altında kalmayacak rekabete başa baş götürüyorlar. Merakla beklenen bu cihaz 15 Nisan tarihinden itibaren stoklarda yerini alacak. Xiaomi'nin en iddialı ürünlerinden biri olarak karşımıza çıkan Mi 9, her açıdan özellikleri üzerine toplayacak güçte bir cihazdır. 

Fiyatı Uygun Olan Xiaomi Mi 9'dan İlk Görüntüler GeldiFiyatı Uygun Olan Xiaomi Mi 9'dan İlk Görüntüler Geldi

Gelişmiş düzeyde olan özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Xiaomi Mi 9 modelli akıllı cihazın ilk satış adresi Hepsiburada oldu. Hepsiburada üzerinden satışa sunulan 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip Xiaomi Mi 9 fiyatı 4.999 TL olarak belirlenmiştir. Fiyat kalite dengesini başarılı bir şekilde işleyen ve bu doğrultuda hareket eden şirket yakın zamanda yüksek satış rakamları ile karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. İki farklı renk seçeneğine sahip akıllı telefon mavi ya da siyah olarak satın alınabiliyor. Xiaomi Mi 9 uzun zamandır büyük kitleler tarafından bekleniyordu. Piyasaya girmesine oldukça az bir süre kalan Mi 9'un şimdilerde Hepsiburada üzerinden satışa sunulması gündemde yerini aldı. 

Xiaomi Mi 9'un özellikleri

Amiral gemilerine taş çıkartacak özelliklere sahip olan Xiaomi Mi 9'un yakın zamanda piyasaya  sürümesi bekleniyor. Şimdilerde ise Hepsiburada üzerinden 4.999 TL ile satışa sunuldu. Fiyat performans canavarı olarak nitelendirilen mi 9'un özellikleri de oldukça dikkat çekiyor. Hem tasarımı hem de gelişmiş düzeyde özellikleri sayesinde kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Xiaomi Mi 9 her geçen gün daha da etkili olmaya devam ediyor. Tasarım aşamasında su damlası çentik sisteminin üzerinden tasarlanan akıllı cihazın ekran kasa oranı ise yüzde 90.7 olarak dikkatleri üzerine topluyor. Her aşamasında detaylı bir şekilde çalışılarak tasarlanan bu gelişmiş düzeyde özellikli akıllı cihazın piyasaya girmesine oldukça az bir süre kaldı. 

Xiaomi Mi 9 gücünü Snapdragon 855 işlemci sisteminden alıyor. Amiral gemisine taş çıkarak bu akıllı cihazın Game Turbo modu ile oyun sırasında işlemcinin performansı otomatik olarak artıyor ve kullanıcıya kusursuz bir oyun deneyimi yaşatmak adına çeşitli seçenekler sunuyor. 27 W hızlı şarj teknoloji ile gelen Mi 9’da 3300 mAh boyutunda bir bataryaya ev sahipliği yapıyor. Bu sayede kullanım süresi de batarya ile uzatılmış durumdadır. Mi 9 kamera açısından da diğer akıllı cihazlardan aşağı kalmıyor. Oldukça kaliteli özelliklere sahip olan Mi 9'u arka kısmında 48 megapiksellik ana kameraya 12 megapiksellik telefoto ve 16 megapiksellik ultra geniş açılı iki kamera sistemi mevcuttur. Bu eşsiz akıllı cihazın ana kamerası f/1.75 diyafram değerine sahipken, diğer iki kamera f/2.2 diyafram özelliği ile birlikte gelmektedir. Cihazın ön kısmında ise yapay zeka ve HDR destekli 20 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Cihazın özellikleri ve performans kalitesi şimdiden büyük ilgi görmüş olup kullanıcıları memnun edecek gibi gözüküyor. 

 

 

 


Rakip tanımayan Xiaomi Mİ 9 bu ay tanıtılacakRakip tanımayan Xiaomi Mİ 9 bu ay tanıtılacak
Xiaomi Mi 9 çok daha gelişmiş hızlı şarj desteği ile gelecekXiaomi Mi 9 çok daha gelişmiş hızlı şarj desteği ile gelecek
Xiaomi Mi 9 tasarımından ilk detaylar geldiXiaomi Mi 9 tasarımından ilk detaylar geldi

PAYLAŞ