Hepsiburada, Whatsapp'tan Destek Vermeye Başladı! - Haberler - indir.com

Hepsiburada, Whatsapp'tan Destek Vermeye Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-19 10:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en ünlü online sohbet uygulaması olarak uzun zamandır akıllı cihazlarımızın vazgeçilmez olan WhatsApp, fonksiyonelliğini artırmak adına her geçen gün daha da farklı özellikleri bünyesine katıyor. Gerek kişisel hayatımızda gerek iş dünyasında en çok tercih edilen sohbet uygulaması WhatsApp şimdilerde dünyanın en çok tercih edilen uygulamasıdır. WhatsApp geçtiğimiz günlerde işletmeleri bir araya getirmek ve işletmelerin müşterileri ile daha güvenli bir şekilde iletişim kurması adına ortaya çıkardığı WhatsApp Business uygulamasını yakın zaman önce iOS platformlarında yer alması için kullanılır hale getirdi. Hepsiburada online alışveriş sitesi de, WhatsApp Business kullanan ilk e-ticaret şirketlerinden biri olduğunun bilgisini verdi. 

Mevcut WhatsApp uygulaması da iş alanında aktif bir şekilde kullanılıyor fakat şirket WhatsApp Business uygulaması sayesinde işletmeler için çok daha özel bir iletişim ortamı hazırladı. Hem güvenlik açısından hem de iş konuları ile ilgili çok daha kullanışlı olan WhatsApp Business uygulaması ile akıllı cihazınızı çok daha verimli bir hale getireceksiniz. WhatsApp Business uygulamasına verilen ilk destek ise e-ticaret sitesi olan Hepsiburada sitesinden geldi. 

FOXplay ve Hepsiburada'dan Bir İlkFOXplay ve Hepsiburada'dan Bir İlk

Hepsiburada, WhatsApp numarası ile hizmet verecek

Uzun yıllardır e-ticaret sitesi olarak kullanılan Hepsiburada, WhatsApp Business uygulaması ile müşteri ilişkilerinde çok daha aktif olmanın planlarını kuruyor. Bu şekilde bir sistem üzerinden hem müşterilerini memnun etmeyi hem de kullanım alanlarını zenginleştirmeye yönelik hareket etmeye hazırlanıyor. Hepsiburada, WhatsApp Business numarası üzerinden müşterileri ile çok daha sağlıklı ve güvenli bir sistem üzerinden iletişim kurarak çok daha sıcak bir ortam oluşturacak. Müşterine çok daha hızlı iletişim sağlamak adına kendi bünyesine yenilikler katmaya yönelik hareket eden Hepsiburada şirketi, WhatsApp Business uygulaması sayesinde müşteriler şirket yetkilileri ile çok daha hızlı ve kolay bir şekilde iletişime geçebilecekler. 

Hepsiburada şirketi, WhatsApp Business üzerinden müşteri hizmetleri veriyor, bu hizmet 08.00 – 24.00 saatleri arasında veriliyor. Teknolojinin sunduğu yenilikleri kendi bünyesinde kullanmayı tercih eden Hepsiburada, WhatsApp'ın geliştirdiği WhatsApp Business uygulaması ile hakimiyet alanını genişletmeye yönelik hareket ediyor. WhatsApp Business uygulaması üzerinden ulaşmak için kullanmanız gereken numara ise 0850 252 40 00 şeklinde ayarlanmıştır. Hepsiburada tarafından sunulan bu yeni hizmet sayesinde özellikle ofis, toplu taşıma ya da kalabalık olan telefon ile konuşmanın zor olduğu ortamlarda bulunan müşteriler Hepsiburada ile anında iletişime geçebilecek. Üstelik müşteri hizmetlerine bağlanmak için daha fazla beklemenize de gerek yoktur. 

WhatsApp Business hizmeti ile ilgili konuşan Hepsiburada Müşteri Deneyimi Direktörü Göksu Tugay, müşterileri için sunacakları self servis seçeneklerinin ilerleyen zamanda artacağının bilgisini verdi. Tugay sözlerini “Müşterilerimiz artık istedikleri ortamda, kolayca bize ulaşarak çözüm ya da yanıt bekledikleri noktalarda hizmet alabilecek” diyerek sonlandırdı. Yakın zamanda kullanıma sunulacak olan WhatsApp Business uygulaması ile Hepsiburada sitesi kullanıcılarını memnun etmeyi başaracaktır. Çünkü hem teknolojik hem de iletişim kolaylığı açısından WhatsApp Business uygulaması Hepsiburada müşterilerine çok daha fonksiyonel bir kullanım sunacak. 


Hepsiburada E-ticaret Zirvesi gerçekleştiHepsiburada E-ticaret Zirvesi gerçekleşti
Hepsiburada 1.000 Üniversite Öğrencisini İşe Aldı!Hepsiburada 1.000 Üniversite Öğrencisini İşe Aldı!
WhatsApp Business iOS kullanımına açıldı!WhatsApp Business iOS kullanımına açıldı!

PAYLAŞ