Hepsiburada, HepsiFly ile uçak bileti satışına başlıyor - Haberler - indir.com

Hepsiburada, HepsiFly ile uçak bileti satışına başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-02 12:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Uzun yıllardır ülkemizde e-ticaret hizmetlerini sürdürmeye devam eden Hepsiburada, inovasyon ve girişimcilik ile yaptığı yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor. Yeni nesil online alışveriş deneyimini her alanda sunmayı hedefleyen şirket, ürün ve hizmetlerine ek olarak şimdi ise Hepsifly markası ile uçak bileti satışlarına da başladı. Pandemi dönemi ile beraber daha da ivme kazanan e-ticaret pazarının ülkemizdeki lider platformlarından olan Hepsiburada, teknolojideki bu gücü, turizme yönlendirerek ülke ekonomisine de katkı sağlamayı hedefliyor. Sağlamış olduğu birçok avantaj ile beraber kullanıcılarını birkaç tık ile Hepsifly ile buluşturacak ve yakın zamanda ise seyahatler için farklı ürün ve hizmetler de sunmaya devam edecek.

HepsiFly ile uçak bileti satışları başladı

Hepsiburada, Whatsapp'tan Destek Vermeye Başladı!Hepsiburada, Whatsapp'tan Destek Vermeye Başladı!

Aylık 200 milyondan fazla ziyaretçiye sahip, 40’a yakın kategoride 50 milyon ürün çeşidi sunan e-ticaret platformu Hepsiburada, zorlu pandemi döneminin etkileri ile şekillenen 2020 yılında Hepsijet ile taşımacılık sektörüne, HepsiPay ile ise dijital ödeme çözümlerine yenilerini eklemişti. Hepsiexpress ile ise dakikalar içinde market, yemek ve çiçek ve su siparişlerinin teslimatını sağlayan online hızlı alışverişe HepsiAd reklam platformu ile markaların görünürlüklerine, Hepsiglobal ile e-ihracata hamleler yapmıştı.

Şimdi ise kullanıcılarına Hepsiburada güvencesi ile yurt dışı ve yurt içi uçak bileti satın alabilme imkanı tanıyan Hepsifly markası ile alışveriş deneyimini uçtan uca çevreleyen ekosistemini büyütmeye devam ederek 2021 yılına da hızlı bir başlangıç yapmıştı. Hepsiburada hesabı olan herkes, yeni bir hesaba gerek duymadan, giriş yaparak Hepsifly üzerinden seyahat hizmetlerinden yararlanabilecek ve kayıtlı kredi kartları ile hızlı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilecekler. Basit bir kullanıma sahip olan Hepsifly’da kullanıcılar nereden nereye uçacağını, uçuş tarihlerini, kaç kişi bilete baktığını ve hangi sınıfta uçacaklarına gibi detaylara erişebilecekler.

 


Apple, Hepsiburada ile el sıkıştıApple, Hepsiburada ile el sıkıştı
Petrol Ofisi istasyonlarından Hepsiburada siparişlerinizi alabileceksinizPetrol Ofisi istasyonlarından Hepsiburada siparişlerinizi alabileceksiniz

PAYLAŞ