HarmonyOS işletim sistemiyle gelecek ilk model Huawei P50'nin tanıtım tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

HarmonyOS işletim sistemiyle gelecek ilk model Huawei P50'nin tanıtım tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-01 14:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bir süredir ABD yaptırımlarıyla mücadele veren Huawei’nin P50 serisine dair tanıtım afişi Ice Universe tarafından paylaşıldı. Afişle birlikte cihazların tasarımı da ortaya çıkmış oldu.

Bu sene yaptırımlardan dolayı üretimi azaltmak zorunda kalan Huawei ilerleyen haftalarda P50 ailesini kullanıcıların karşısına çıkarak. Akıllı telefon piyasasının önemli sızıntı kaynaklarından "Ice Universe" dün Huawei’nin yeni telefonlarıyla ilgili bir paylaşım yaptı. P50 serisine ait olduğu düşünülen bir tanıtım afişi paylaşan Ice Universe telefonun çıkış tarihini de ortaya çıkarmış oldu. 

Huawei Watch 3 yeni sağlık sensörleriyle geliyorHuawei Watch 3 yeni sağlık sensörleriyle geliyor

Huawi P50 ne zaman tanıtılacak?

Huawei P50 tasarım ve özellikleriyle görüntülendi

2 Haziran’da önemli bir etkinlik düzenleyecek olan Huawei’nin Watch 3 ile MatePad Pro 2'yi tanıtacağı biliniyordu ki Ice Universe tarafından yapılan paylaşım şirketin etkinlikte sadece iki cihazla karşılaşmayacağımızı göstermiş oldu. Yapılan paylaşıma göre şirket P50 ailesini de bu etkinlikte tanıtacak.

Huawei'nin tanıtımı yaklaşan amiral gemisi hakkında yapılan paylaşım, bu telefonun devasa bir kamera modeline sahip olacağını gösteriyordu. İddialara göre bP50 Sony'nin 1 inç büyüklüğündeki IMX800 sensörüne ev sahipliği yapacak ve cihaz iki farklı dairesel yapıda kamera kurulumuna sahip olacak. Paylaşılan afiş daha önce sızdırılan bu bilgilerin de doğru olduğunu gösteriyor.

Bunun yanı sıra Huawei P50 ailesi, şirket için büyük bir dönüm noktası olabilme niteliğine sahip. Android yerine HarmonyOS işletim sistemiyle gelecek ilk model olacağı aktarılan P50 ailesi için beklentiler de oldukça büyük.


Huawei FreeBuds 4 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıHuawei FreeBuds 4 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
Huawei'den 3nm işlemci hamlesi geliyorHuawei'den 3nm işlemci hamlesi geliyor

PAYLAŞ