Half-Life: Alyx söylentileri heyecanlandırdı - Haberler - indir.com

Half-Life: Alyx söylentileri heyecanlandırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-19 16:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler oyun yapımcısı Valve’nin Twitter üzerinden gerçekleştirmiş olduğu bir açıklama ile beraber yeni Half-Life oyunu olan Half-Life: Alyx duyuruldu. Steam VR için önce bir oyun olacağı ifade edilen bu yeni oyunun detaylarının ise henüz belli olmadığı ancak yarın açıklanacağı Valve tarafından belirtiliyor. Yapımcı şirket olmanın yanı sıra dünyanın en popüler oyun platformu olan Steam’ın da sahibi olan Valve, tüm dikkatleri üzerine toplayan açıklamalar yapmaya başladı. Şirketin geliştiricisi olduğu Half Life yapımının yeni bir oyununu uzun süredir bekliyoruz. Bu serinin yeni oyunu Twitter tarafından duyurulurken, Valve tarafından da doğrulanmış oldu. Zaten uzun bir süredir söylentileri bulunuyordu ve nitekim de gerçekleşti diyebiliriz. Gelin şimdi Half-Life: Alyx neler sunuyor bakalım.

Yeni Half-Life: Alyx Oyunu Geliyor

Half Life'ın devam oyununda yola henüz yeni çıkıldıHalf Life'ın devam oyununda yola henüz yeni çıkıldı

Oyunla ilgili henüz net detaylar bulunmazken, oyunun Steam VR için geliştirildiği Valve tarafından net bir şekilde belirtiliyor. Yeni Half-Life: Alyx, Valve’nin sanal gerçeklik oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyunun tüm detayları ve içeriğini ise yarın itibariyle Valve açıklayacak. Oyuncular tarafından son Half-Life oyunu sonrasında yeni bir oyunla tanışmasının üzerinden 12 yıllık bir süreç geçti. Şirketin bugüne kadar sessizliğini koruduğu biliniyordu. Oyuncular tarafından yeni bir Half-Life için ümitler kesilmişken, yaşanan gelişmeler ile beraber yeni bir oyunun geldiği belli oldu.

Yapılan Twitter açıklamalarında bu oyunun amiral gemisi olarak nitelendirildiği gözüküyor. Öyle ki VR oyunları arasındaki zirve ismin yeni Half-Life: Alyx olacağı ifade ediliyor. Ancak kafalarda soru işaretleri hala bulunuyor. Öyle ki oyunun klavye Mouse ile oynanacak bir sürümü Valve tarafından açıklanmadı. Bu durumda ise Half-Life: Alyx oyununu sadece Steam VR destekli bir model olacağı ifade ediliyor. Ancak sadece VR desteğinin oyuncular tarafında ne derece ilgi göreceği henüz bilinmiyor.


Half Life severlerin dikkatine: Yeniden geliştiriliyor!Half Life severlerin dikkatine: Yeniden geliştiriliyor!

PAYLAŞ