Hadise Clubhouse taklitçisini şikayet etti - Haberler - indir.com

Hadise Clubhouse taklitçisini şikayet etti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-29 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Şarkıcı Hadise, hafta sonu bir kişinin adını kullanarak sahte bir Clubhouse hesabı açması ve sesini taklit ederek odalara girip insanlarla konuşması hakkında açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda Hadise, konu hakkında hukuki işlem başlatacağını söyledi. Son dönemin popüler sosyal medya platformlarından olan Clubhouse, birçok ünlü isimler ise uygulamasını daha da genişletmeye devam ediyor. Bu alanda birçok benzeri uygulamalarda piyasaya çıkmaya devam ederken, Clubhouse’da bir kişinin ünlü şarkıcı Hadise’yi taklit etmesi gündem oldu.

Hadise tarafından yapılan açıklamaya göre dün bir kişi, Clubhouse uygulamasında sahte bir hesap açtı. Bu hesap üzerinden girilen sohbet odalarında Hadise’nin ses taklidi yaparak insanlar ile konuştu ve şarkı söyledi.

Telegram da Clubhouse'a rakip oluyorTelegram da Clubhouse'a rakip oluyor

Konu hakkında hukuki işlem başlatılacak

Sahte Hadise hesabı Clubhouse’da oldukça fazla dikkat çekmiş ve gerçek Hadise’nin kulağına kadar gitmiş. Intagram hesabından paylaştığı hikaye ile Hadise, konuyu hukuka taşıyacağını ifade etti.

Dün akşam hiçbir şekilde içinde bulunmadığım bir platform olan Clubhouse’da benim adımla açılmış bir hesap, benim sesimi taklit ederek benmiş gibi insanlarla konuşmuş, sohbet etmiş, hatta şarkı bile söylemiş. Pazartesi günü konu ile ilgili hukuki işlemleri başlatacağımızın bilinmesini istiyorum.”

Clubhpuse uygulaması bildiğiniz üzere davetiye sistemine sahip bir sesli sohbet platformu olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar odalar açıyor veya açılan odalara dahil olarak sesli bir şekilde konuşma gerçekleştirebiliyorlar. Uygulamanın yakın zamanda Android platformu için de çıkış yapması bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Clubhouse Android versiyonu için tarih verildiClubhouse Android versiyonu için tarih verildi
Facebook’un Clubhouse özelliği görüntülendiFacebook’un Clubhouse özelliği görüntülendi

PAYLAŞ