H1Z1 Battle Royale yarışı için isim değiştiriyor: Z1BR - Haberler - indir.com

H1Z1 Battle Royale yarışı için isim değiştiriyor: Z1BR

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-07 16:35:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Piyasaya ilk çıktığı dönemlerde battle Royale türünün güçlü örneklerinden birisi olmasına karşın yarışta geride kalan H1Z1 için isim değişikliği resmen gerçekleştiriliyor.

H1Z1 adı ile piyasaya sunulduktan sonra bir dönem en çok konuşulan oyunlardan olan H1Z1, Fortnite, Apex Legends ve PlayerUnknown'ın Battlegrounds (PUBG) gibi oyunların da sektöre giriş yapması ile birlikte yarışta geride kaldı. Bu durum öylesine ciddi bir sert düşüş yarattı ki H1Z1 için planlanan H1Z1 Pro League dahi oyuncu ve ilgisiz kalması nedeniyle yarıda kaldı. 

H1Z1 Ücretsiz OlacakH1Z1 Ücretsiz Olacak

2018'in En Çok Oynanan 7 Battle Royale Oyunu

H1Z1’i isim değişikliği kurtaracak mı?

Yaşanan bu süreç sonrasında ekip değişikliği yapılan oyun için şimdi de isim değişikliğine gidiliyor. Konuyla ilgili paylaşılan detaylarda Z1 Battle Royale (Z1BR) olarak oyunun bundan sonra yola devam edeceği belirtildi. Daybreak Game Company tarafından alınan bu karar sonrasında yaşanacak değişikliğin oyun için neleri değiştireceği ve oyunun yükselişe geçip geçmeyeceği ise merak konusu.

Güncelleme sunuldu

H1Z1 için yapılan yeni güncelleme ile birlikte oyundaki isim değişikliği resmen başlarken, bundan sonraki süreçte Z1 Battle Royale ismini kullanacak. Ara yüzde de bir takım değişikliğin yapıldığı oyunda oyun içi silahlar ve eşyalarda da değişiklik bekleniyor.

Yenilikler neler?

Güncelleme ile birlikte oyuna gelen bazı yenilikler ise şöyle;

  1. Yenilenen, isteğe bağlı yapılacak görev sistemi
  2. Görev yaparken öldürülen oyuncuların çantasından kredi ve sandık toplama
  3. Toplanan kredi ve sandıklar için takas sistemi

Yenilikler ile birlikte yayınlanan özel tanıtım ise şöyle;





PAYLAŞ