Gucci sanal ayakkabı satışına başlıyor - Haberler - indir.com

Gucci sanal ayakkabı satışına başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-18 22:01:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Gucci tarafından yapılan yeni bir girişim, tüm dünyada dikkat çekti. Şirket 12 Dolar’a sanal ayakkabı satacak.

Online satışa yeni bir boyut katan Gucci, yeni satış döneminde sanal olarak satış yapacak. 12 Dolar standart bir fiyat üzerinden yapılacak satışlarda, kişiler ayakkabıları satın alabilecek ancak giyemeyecek.

OPPO'nun yeni arttırılmış gerçeklik gözlüğünü tanıtacağı tarih netleştiOPPO'nun yeni arttırılmış gerçeklik gözlüğünü tanıtacağı tarih netleşti

Virtual 25 beğeniye sunuldu

Şirket bu alanda Artırılmış gerçeklik firması Wanna ile özel bir ortaklık kurdu. Virtual 25 adlı ayakkabı modelini ilk olarak satışa çıkaran şirket, 12 Dolarlık etiket fiyatı ile dikkat çekse de nasıl bir planlamanın yapıldığı merak ediliyor. Zira herhangi bir şekilde giyilemeyecek olan ürünün kimler tarafından, nasıl ve ne için satılacağı merak ediliyor. Konu ile ilgili yapılan değerlendirmelerde NFT tarzı bir girişimin olacağı öne sürülürken Gucci tarafından net olarak durum paylaşılmadı.

Ayakkabı sanal olarak giyilecek

12 dolara satın alınacak olan ayakkabı Wanna’nın desteklediği özel arttırılmış gerçeklik sistemi sayesinde sanal olarak giyilebilecek. Ancak şu ana kadar Gucci’nin bu girişimi ciddi bir tepki görmüş durumda. Ancak tüm tartışmalara rağmen Gucci’nin çok iyi bir reklam yaptığı da göz ardı edilmemeli.


Arttırılmış gerçeklik teknolojisi üzerinde çalışan Steam OpenXR standardını destekleyecekArttırılmış gerçeklik teknolojisi üzerinde çalışan Steam OpenXR standardını destekleyecek

PAYLAŞ